Dün akşam Arsan Center 7 Laledan Düğün Salonun da yapılan muhteşem düğün ile makine mühendisi gençlerin mutluğunu herkes şahit oldu.

Emine Yusuf Yıldırım ile Nurhayat Akif Çaylıoğlu çiftlerinin düğün salonu kapısında dostlarını karşılayarak yerlerine almaları ile başlayan düğün merasimi..

Devlet eski Bakanı Ali Doğan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Onikişubat Ak Parti İlçe Başkanı Fırat Görgel, Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş eski milletvekili Ali Topçuoğlu, Göksun Ziraat Odası Başkanı Selim Cücü, eski siyasiler, eski belediye başkanları ve Çaylıoğlu ailesi ile Yıldırım aileleri ve yakınlarının katılması ile düğün başladı.

Genç inşaat mühendisleri Bilge ve Mahmut Sami Yıldırım’ın düğün salonuna törenle girmesi ile başlayan gecede : Nikahı Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kıydı..



Nikah kıyan başkan Hanefi Mahçiçek: “ Yeni bir ailemiz daha oldu.. Bilge ve Mahmut Sami yeni çekirdek aile ancak, Çaylıoğlu ve Yıldırım aileleri de bir birine akraba olması sebebi ile aile bağlarımız genişlemiş oldu.

Yarın akşam Berat Kandili , böyle bir mübarek gecenin öncesinde böyle güzel bir düğüne şahitlik etmek şahsen beni mutlu ettik..

Sevgili gençler biri birinizi sevin, ailelerinizi sevin büyüklerinizi sevin aile olmanın bilinci içinde mutlu ve huzurlu yaşayın.. sevginin olduğu yerde bereket olur,” dedi.

Evlilik cüzdanını veren Devlet bakanı Ali Doğan: “ Sayın Cumhurbaşkanımız en az üç çocuk diyor ama bunu biraz yukarı çekelim, bir çocuk anne için, bir çocuk baba için, birer çocuk da Çaylıoğlu ve Yıldırım aileleri için eh bir devletimiz için biz bunu beş çocuk yapalım, sayı yukarı doğru çıkıyor,” diyerek beş çocuk istedi..

Bakan Ali Doğan: “ Beşiktaş şampiyon, Beşiktaş- Fenerbahçe – Galatasaray, Kahramanmaraşspor da hepsi bizim takımlarımız Türkiye deki tüm takımlar bizim takımlarımız spor barış ve mutluluk olmalı, iki güreşenden biri şampiyon olacaktır.. Bu senede Beşiktaş şampiyon oldu.. Bilge de Beşiktaşlı kendisini kutluyorum..

ANAP de siyaset yaptığımız zaman Bilge küçük sevimli bir kızdı babası ilçe başkanımız olarak siyasi çalışmalara katılmamız sebebi ile hep kendisini ihmal ettik, o günden bugüne kadar kendisinin iyi tanırım, okudu Makine Mühendisi oldu.. bugün yuvasını kuruyor, kendisini ve Mahmut Sami Yıldırım tebrik ediyorum, evlik cüzdanını Bilge’ye veriyorum, Yuvayı dışı kuş yapar demiş atalarımız,” diyerek evlilik cüzdanını Bilge’ye verdi..

Akşam Yemeği ile başladı..

Saat 19 00 da başlayan Çaylıoğlu- Yıldırım ailesi düğünü öncesinde velime yemeği verildi. Her iki ailenin yakınları ve davetlilerin katıldığı yemek de hoş sohbetlerle güzel seviyeli bir düğün oldu.

22 Mayıs 2016 Pazar günü saat 19 00 da Burak At Çifliği Talas- Kayseri de oğlan evinin düğünü yapılacak..

Emine – Yusuf Yıldırım çiftleri oğulları makine Mühendisi Mahmut Sami için Kayseri de bulunan eş dost ve akrabaları için ikinci düğünü yapacaklar..

Makine Mühendisi Bilge özel de çalışırken, eşi Mahmut Sami Yıldırım Onikişubat Belediyesi İmar işlerinde görev yapıyor..

Düğünden sonra : bir haftalık balayına çıkacak olan çift daha sonra Kahramanmaraş’a dönerek işinin başında olacağı öğrenildi.

Düğün sonrası gazetemize bir açıklama yapan Akif Çaylıoğlu: “ Allah herkesin yavrusunun mutluğunu görmeyi nasip etsin, bizleri düğünümüzde yalınız bırakmayan dostlarımıza akrabalarımıza teşekkür ediyorum..

Düğün merasimimiz için gelen, çiçek gönderen dostlarımıza teşekkür ediyorum..

Yavrularıma mutluluklar diliyorum,” dedi..

İlk defa kayın baba olmanın keyfini ve heyecanını yaşayan Akif Çaylıoğlu ‘un bu zorlu sınavında, yakın dostları, akrabaları , gazeteci dostları yalınız bırakmadı..

Onikişubat Belediyesi Meclis üyeleri, Dulkadiroğlu Belediyesi Meclis üyeleri ve gönül dostları her zaman destek vererek mutluluğunu birlikte paylaştılar..

Editör: Haber Merkezi