Özellikle Türk radyo kanallarında büyük bir dinleyici kitlesine sahip olan ayrıca Youtube kanalında kendine ait kliplerini milyonlarca kişinin izlediği Romanyalı sanatçılar, “Bu 14 Şubat Farklı olsun” diyen çiftlerin imdadına koşacak. Kahramanmaraş Hayal Kahvesinde sabahın ilk ışıklarına kadar konser verecek olan 3’lü birbirinden ünlü şarkılarını izleyenler için söyleyecek. Briannna’nın Türkiye’de en beğenilen şarkısı olan All I Need, Kate Linn’in ise kariyerinin basamaklarını çıkmasına yardımcı olan Ring My Bell şarkısı, Chris Thrace’in ise “Zaynah” adlı şarkısını söyleyerek sevgililere unutulmaz bir gece yaşatacak. İddialı konser dizini ve konsept partilerle oluşturulmuş program, 14 Şubat Sevgililer Gününe damgasını vuracak.

Eğlence sektörünün gittikçe geliştiğini bunu Kahramanmaraş’ta da aynı standartta yakaladıklarını belirten Hayal Kahvesi yetkilileri: “Hayal kahvesi konsepti olarak her zaman yenilikçi bir yapıya sahip. Ünlü tüm sanatçılar burada dinleyicileri ile buluşuyor. Açıldığımızdan bu yana birbirinden ünlü sanatçıları Kahramanmaraşlılar için getirdik. Briannna, Kate Linn, Chris Thrace sanatçılar,14 Şubat sevgililer günü için hem konser hem de dans şovları olacak. Artık eğlenmek için şehir dışına çıkmaya gerek kalmayacak. Dünyanın, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en ünlü sanatçılarını Kahramanmaraş’a getireceğiz” dedi.

SANATÇILARIN ÖZ GEÇMİŞLERİ İSE ŞÖYLE

BRİANNNA KİMDİR?

Gerçek adı Bianca Nita olan sahne adı Brianna 3 Şubat 2000 Romanya Köstence doğumludur. Son zamanlarda Türkiye radyolarında özellikle Radyo Fenomen ve Metro FM playlistlerinde sıkça All I Need şark...

KATE LİNN KİMDİR?

27 Mart 1997 tarhinde Romanya’da doğmuş şarkıcı. Üvey babasının Türk olduğu biliniyor. 2015 yılında konser vermek için ilk kez Ülkemize gelmiştir. Türkiye mutfağını ve bütün yemek ve tatlıları çok sevdiğini ve beğendiğini belirtmiş. Müziğe ilgisinin lise yıllarında başladığı profesyonel müzik kariyerinin ise record label sahibi, şarkıcı ve prodüktör Chris Thrace ile 2013 yılında henüz 16 yaşında iken Ring My Bell adlı ilk tekli çalışmasıyla başladı bilinmektedir. Chris Thrace ile seslendirdiği tekli çalışması Zaynah ile tüm dünyada şöhreti yakalamıştır. Türkiye’de çok yoğun bir hayran kitlesine sahip.

CHRİS THRACE KİMDİR ?

Netd Yotube Kanalında (Türk Kanalı) Yeni Dünya etiketiyle Kate Linn ile birlikte çıkardığı ''Zaynah'' single ile Türkiye'de 7 milyon izleyiciye ulaşarak Türkiye’de tanınmıştır.

 

 

Editör: Haber Merkezi