Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen serginin açılışında kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanvekili Fetih Yanardağ: “Büyükşehir Belediyemizin Meslek edindirme kursları kapsamında düzenlediği 8 aylık kurs döneminin bugün sonuncusunun serisini açıyoruz. Açtığımız bu kurslarımıza yoğun bir katılım oldu ve bundan da Büyükşehir Belediyesi olarak oldukça memnun olduk. Bu kurslarımızın devamı mahiyetinde yaz dönemini de insanlarımızın boş geçirmemeleri adına yeni kurs kayıtlarımız başladı.

Yaz aylarını boş geçirmek istemeyen ve bir şeyler öğrenerek değerlendirmek isteyen Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize yardımcı olmak adına bu kurslarımız da Eylül ayına kadar devam edecek. Eylül ayında da yaz kurslarımızın dönem sonu sergilerinin açılışını yapacağız. BU sergi açılışlarının ardından da Eylül ayında tekrar kurslarımızın kayıtları başlayacak.

Ben burada bu kurslarımızı düzenlememizde desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç Beye, kurslarımıza ilgi göstererek katılan Kahramanmaraş halkına sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Kurslara katılan tüm kursiyerlerimize de başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergilenen ürünler gezildi ve sonrasında kursiyerlere katılım belgeleri takdim edildi.

Kursta çuvaldan ve tuvalet kâğıdından yapılan iki elbise ise ilgi odağı oldu.

Editör: Haber Merkezi