KSÜ GSF Konferans Salonunda Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci, Rektör Yardımcıları, Kahramanmaraşlı şairler, akademisyen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını GSF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı yaptı. Güzel Sanatlar Fakültesi olarak Kahramanmaraşlı sanatseverlerle sanat dallarını sıklıkla bir araya getirmeyi istediklerini belirten Özkarcı, sanat alanındaki çalışmaları bütün sanat dallarını kapsayan bir anlayışla ele aldıklarını ifade etti.

Kahramanmaraşlı şairler Arif Eren, Mehmet Gözükara, Eshabil Karademir (Kara Ozan), Celalettin Kurt, Yasin Mortaş, İnci Okumuş ve Yalçın Yücel şiirleriyle programa renk kattılar.



Şairlerin kendi şiirlerini seslendirdiği programda, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci de katılımcıları kırmayarak kısa bir dörtlük okudu. Rektör Deveci şiir ve şiir severleri bir araya getiren bu programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Programda GSF öğretim elemanları Yrd. Doç. Dr. Seher Atmaca’nın bağlama eşliğinde söylediği halk türküleri ve Okutman Arzu Mustafayeva piyano dinletisi katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı.
Editör: Haber Merkezi