Galaya Özcan Deniz’in yanı sıra, başrol oyuncuları Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan ile oyuncu Burçin Birben ve Karagül isimli dizi oyuncuları da katılacak.

Özcan Deniz’in son filmi “Sevimli Tehlikeli” aksiyondan aşka, romantizmden drama kadar birçok temayı masallarla birleştiriyor. Rapunzel’den Sindrella’ya Beyaz Atlı Prens’ten Robin Hood’a birçok masalın ana temasını içinde barındıran filme; Zarok (Şükrü Özyıldız) yıllar önce Edirne’de bir ailenin beşikteki bebeğini kaçırıp büyük acıların yaşanmasına sebep olur.

“Sevimli Tehlikeli”de yıllar sonra bu vicdan azabından kurtulacağı bir fırsat yakalayan Zarok’un, kaçırdığı (Zeliş) kızı  2. kez kaçırıp gerçek ailesine götürürken yaşanan aşk dolu bir macerayı anlatıyor. 

SANKO PARK

Kent  merkezinde,  127  bin  metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare
kiralanabilir  alana  sahip  olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M,Mars Athletic Club( MAC) Oxxo, YKM, Fabrika, Network, Kahve Dünyası, Bimex Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R,Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, DeFacto, Mango, Koton, flo, Stefanel ve Dominos pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık ortalama bir milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 100’e  yakın  doluluk  oranı  ile  hizmet  veren  Sanko  Park, zengin marka
karmasıyla  markalara  ve  kaliteyi  arayan  tüketicilere ferah bir ortamda
ortak buluşma alanı sunuyor.

Editör: Haber Merkezi