Geçtiğimiz gün akşam: Metin usta da yapılan düğün töreninde Doba ve Bıyıklıoğlu aileleri bir araya geldi.

Kahramanmaraş’ın ünlü kalemi , Mehmet Dobaoğlu (Doba) Songül Doba, ile Recep ve Müsemma Bıyıklıoğlu . Metin usta ‘nın kapısında durarak düğüne gelen misafirlerini karşıladılar.. yerlerine aldılar..

Avukat ve Eğitimcilerin bir araya geldiği düğünde : Muharrem ve Merve muradına ererken, Kahramanmaraş’ın yeni bir ailesi daha oldu.



Dostları : Başkomutanımız, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en az 3 çocuk sözünü hatırlatarak, yeni evli çiftlerimizden vatana millette hayırlı evlatlar bekliyoruz.. diyerek takılarını taktılar..

Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde İngilizce öğretmeni olan Merve Bıyıklıoğlu Doba ile Kahramanmaraş Barosu Genç Avukatlarından Muharrem Doba düğünü için gelen dostlar bir araya gelerek mutluluklarını paylaştılar..

Seçkin davetlilerin katıldığı düğüne:

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Baro Başkanı Vedat Bağcı, Özel Eğitim Kurumları Derneği olan KÖKDERBİR Başkanı Mehmet Fatih Erdoğan , Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Muharrem Erantepli, okul müdürleri ve dostların katılması ile düğün başladı.



Daha önce Büyükoğlu Aladdin Doba’yı evlendirerek kayın baba olma mutluluğunu yaşayan Eğitimci, Gazeteci Mehmet Dobaoğlu , ikinci defa kayın baba olmanın keyfini çıkardı..

Muharrem – Merve Doba ‘nın düğününde bir araya gelen hacı ve Umre arkadaşları . Doba ve Bıyıklıoğlu ailelerinin fertleri sohbet ederek hasret giderdiler..

Düğün sonunda gazetemize bir açıklama yapan Mehmet Dobaoğlu: “ Başta Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay olmak üzere, düğünümüze gelen Hac ve Umre arkadaşlarıma, öğretmen ve okul müdürü arkadaşlarıma KÖKDERBİR Başkanı Fatih Erdoğan ve üyelerine, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Onikişubat Belediyesi Meclis üyesi , Başkan vekili Muharrem Erantepli’ye olmak üzere düğüne gelen tüm dostlara teşekkür ediyorum, bu mutlu günümüzde bizi yalınız bırakmadılar.. Allah razı olsun, Allah kendilerinin çocuklarına da en kısa zamanda göstersin inşallah diyorum..” dedi.

Kız evinin İzmit’de olması sebebi ile geçtiğimiz hafta sonu İzmit’de yapılan düğün ve Kına Gecesinden sonra Kahramanmaraş Metin Usta da yapılan düğün merasimi ile Muharrem ve Merve Doba muradına erdi..

Gazetemiz çalışanları olarak: Genç çiftte ömür boyu mutluluklar diliyoruz..

Editör: Haber Merkezi