Kahramanmaraş Gençlik Merkezi sponsorluğunda Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Asım Demirdöğen’in yapımcılığı ve “Kara Sınıf” filmiyle gönüllere taht kuran ve Yedi Güzel Adam Dizisinden de tanıdığımız yakışıklı  oyuncu Ömer Faruk Salman’ın yazıp yönettiği “Hüsran” filmi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde seyircisiyle buluştu.

Filmle ilgili açıklama yapan Salman şunları ifade etti: “Biz ekip olarak 1 aylık yoğun bir çekim süremizin ardından güzel bir çalışma yaptığımıza inanıyoruz.
 Filmdeki öncelikli amacımız Kahramanmaraş Gençlik Merkezinin tanıtımını yapmaktı.  Biz bu tanıtımın içerisine bir de Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin arkadaşlık hikayesini ekledik. Biz filmimize diğer tanıtım filmlerinin aksine kurgulanmış bir hikaye ile çektik ve asıl amacımız Gençlerimize hem Gençlik Merkezini tanıtmak , hem de sosyal medyanın doğru kullanılmadığı takdirde gençlere zarar vereceği mesajını vermeye çalıştık. Başta en büyük destekçim Annem olmak üzere, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine, Kahramanmaraş Gençlik Merkezine, Kahramanmaraş Basınına, Değerli ekip arkadaşlarıma, sunucumuz değerli Edebiyat Öğretmenim Mustafa Başkonuş’a, salonda bizi yalnız bırakmayan seyircilerimize ve filmin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” –dedi. Sevilerek izlenen filmin sonunda ekip adına Ömer Faruk Salman plaketi babası Bekir Salman’ın elinden aldı.

Editör: Haber Merkezi