Türkiye Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yurt içinden ve yurt dışından yoğun katılımın olduğu fuarın açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin 2023 ve diğer hedeflerine ulaşabilmesi için şehirlerimizin, şehir kurumlarımızın, odalarımızın, borsalarımızın, meslek kuruluşlarımızın ve belediyelerimizin özel sorumluluk alması gerekiyor” dedi.

Konya Ticaret Odası Uluslararası Fuar Merkezi 6. salondaki Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı'nda stant açan Göksun Belediyesi yetkilileri, standı ziyaret eden vatandaşlara son 4 yılda hayata geçirdikleri projeler başta olmak üzere Göksun’un tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler verdiler. Ayrıca ziyaretçilere, "Millete Hizmet Yolunda 4 Yıl" isimli proje tanıtım kitapçığı ile kültürel yayınlar kapsamında yayınlanan Özkan Akdeniz'in Dokunaklı Şiirler isimli kitabını hediye ettiler.

Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı ile Konya İnşaat, Gayrimenkul, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarının açılışına, Konya Valisi Yakup Canbolat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TBB Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, İlçe Belediye Başkanları, STK Başkanları, Konya’dan ve çok sayıda şehirden belediye yöneticileri, TÜYAP yetkilileri ve sektör temsilcileri katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi