Etkinlik alanını dolduran binlerce Gökhan Özen hayranı, hem ünlü sanatçıyı yakından görme hem imza alma hem de birbirinden güzel şarkılarını onunla birlikte coşkuyla söyleme fırsatı buldular.

Saatler öncesinden geldiler

Bir gün arayla Kahramanmaraş Piazza ve Şanlıurfa Piazza'da sevenlerinin karşısına çıkan Gökhan Özen, güçlü sesinin yanı sıra sempatik tavırlarıyla da hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti. Etkinlikten saatler önce Piazza’ları dolduran coşkulu gençler, Gökhan Özen’e yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Ziyaretçilerine hesaplı alışveriş imkânı sunmakla kalmayıp düzenlediği sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında sevilen starları halkla buluşturan Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza’lardaki imza gününe katılan binlerce kişi, Özen’e daha yakın olmak ve dokunabilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

Küçük hayranına selfie öğretti

Sesi ve kendine özgü yorumuyla milyonlarca hayrana sahip olan Gökhan Özen, Kahramanmaraş Piazza'nın buz pistinde gerçekleşen etkinlikte gördüğü yoğun ilgi nedeniyle programını uzattı. Hiç kimsenin fotoğraf çektirme isteğini kırmayan Gökhan Özen, küçük bir hayranının cep telefonu ile fotoğraf çekmeye çalıştığını görünce ona yardımcı oldu. Cep telefonunu kendisi alarak "Gel, selfie yapalım." diyen ünlü sanatçı, küçük hayranını sevindirdi. Ünlü sanatçı,  imza gününün yanı sıra sevilen şarkılarından örnekler de sundu. "Budala", "Milyoner" ve "Sen yoluna ben yoluma" adlı parçalarını seslendiren Gökhan Özen'e tüm sevenleri hep bir ağızdan eşlik etti.

Keyif dolu dakikalar yaşandı

7'den 70'e Gökhan Özen hayranları, sevilen sanatçıdan imza alabilmek için kıyasıya yarışırken, imza alamayan bazı genç kızların göz yaşlarına hakim olamadıkları gözlendi. Hayranlarının gösterdiği büyük ilgi nedeniyle duygu dolu anlar yaşayan Özen, daha sonra sahnenin çevresindeki tur atarak sevenlerinin ellerini tuttu.   

Şanlıurfa Gökhan Özen’e koştu

Gökhan Özen, Şanlıurfa Piazza'da da buz pistinde gerçekleştirilen etkinlikte de aynı yoğun ilgiye tanık oldu. Hayranlarının coşkulu tezahüratlarıyla alana gelen Gökhan Özen, şarkısına başlamadan önce, "Bu ne güzel sevgi. Tam 12 yıl önce Şanlıurfa'ya gelmiştim; o zaman da böyle beni sevgiyle karşıladınız, şimdi de aynı sevgiyi görmek beni mutlu etti.  Hepinize teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız." diye konuştu. 












Editör: Haber Merkezi