Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen açılışta Ebru Sanatı ve Resim Kursu kursiyerlerinin eserleri sergilenmeye başladı.

Serginin açılışında kısa bir konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, belediye olarak düzenledikleri meslek edindirme kurslarına karşı oldukça yoğun bir ilgi olduğunu ve bundan memnuniyet duyduklarını ifade ederek: “Meslek edindirme kurslarımıza katılan kursiyerlerimizin kurs süresi boyunca hazırladıkları eserleri hep birlikte göreceğiz. Hepsi de birbirinden güzel eserler. Bu kurslarımızın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, kursiyerlerimizin başarılarının devamını diliyorum. Belediyemiz adına gurur verici bu kurslarımızda çok güzel eserler meydana getirmişler. Bütün kursiyerlerimizi ve hocalarımızı kutluyorum. Davetimize icabet eden başta Sayın Valimiz olmak üzere tüm katılımcılarımıza hoş geldiniz diyor teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ebru sanatı sergisi ve resim sergisi ayrı ayrı gezildi.

Sergilerin gezilmesinin ardından kursiyerlere katılım belgeleri takdim edildi.

Sergi açılışına Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, İl Sağlık Müdürü İlker Çitil, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ,  Onikişubat İlçe Belediye Başkan Yardımcıları Burhaneddin Türkkahraman, Nihan Büyükdereli, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Semerci, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Yaşar Kaymak, Kültür ve Sosyal işler Müdürü Serdar Yakar, Kütüphaneler Müdürü Necati kahveci ile kursiyerler ve aileleri, katıldı.

 












Editör: Haber Merkezi