Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları bünyesinde kursa katılan kursiyerlerin yaptığı resimler kişisel resim sergisinin dördüncüsü sanatseverlerle buluştu.

Kurs Hocası Ümit Parsıl Koordinatörlüğü’nde gerçekleştirilen resim sergisinin açılışına Mesleki eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam ile kursiyerler katıldı.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi başkanlığı Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, kursiyer Emine Ülkü Şirikçi’ye bir plaket takdim ederek başarılarının devamını diledi..

Sergi açılışının ardından davetliler Emine Ülkü Şirikçi tarafından yapılan 42 eseri ilgi ile izledi.

Sergiye ilişkin bilgiler aktaran Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş, kursiyerlerin kendi yaptıkları eserleri sergilemelerinden mutluluk duyduklarını ifade ederek KAMEK bünyesinde meslek edindirme ve el becerilerini geliştirme kurslarının devam ettiğini söyledi.



Şube Müdürü Okumuş: “Daha önce 8 kişisel 1 de karma olarak duyurduğumuz sergilerimize bir tane daha ekliyoruz. Bu sergi ile de 9 kişisel sergi 1 de karma olmak üzere 10 sergi açacağız. Abdurrahman Terzi’nin 3-4 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştireceği Kişisel Resi Sergisi’nin ardından 12 Şubat Kurtuluş Bayramı etkinlikleri çerçevesince 12 Şubat Karma Sergisi ise 10 Şubat 2017 tarihinde açılacak. Ayten Gökçe tarafından 17-18 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan Kişisel Resim Sergisi’nin ardından Belkis Ciğer 24-25 Şubat 2017 tarihinde Ayten Ersoy ise 3-4 Mart 2017 tarihinde Serap İslamoğlu ise 10-11 Mart 2017 tarihleri arasında kişisel resim sergilerini açacaklar” diye konuştu.



Resim Sergisinin açılışının ardından kısa bir konuşma yapan Kursiyer Emine Ülkü Şirikçi; “Bizlere gerek meslek edindirme gerekse el becerilerimizi geliştirme konusunda hizmet vererek imkan sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a ve Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Biz hanımların da üretime yönelmesi ve bir şeyler yapabildiğimizi ortaya çıkarmış olmaları bizim adımıza çok sevindiricidir” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi