Kahramanmaraşlı yazar Mürvet Sarıyıldız’ın yeni kitabı Aşk ve Yedi Güzel Adam satışa sunuldu.

İki Cami Arasında Aşk isimli kitabıyla tanınan Mürvet Sarıyıldız, yeni eseri Aşk ve Yedi Güzel Adam romanıyla okuyucularına merhaba dedi.

Türkiye, Mürvet Sarıyıldız’ı ilk çıkardığı eseri İki Cami Arasında Aşk ile tanıdı. Türkçe Öğretmeni olan yazar, daha sonra Aşk Mahal, Aşk-ı Zemheri, İslam Felsefesini ilk defa roman olarak ele alan Antik Kentte Aşk, Mimar Sinan’ın kayıp olan kafatasını gündeme getirdiği İki Cami Arasında Aşk-2 kayıp Kafatası ile yazım hayatına devam etti.

Daha sonra ünlü düşünür Cemil Meriç’in Jurnallerinde de yer verdiği unutulmaz aşkı, Lamia roman oldu. Kahramanmaraşlı yazar Mürvet Sarıyıldız, Palto yayınlarından son olarak Aşk ve Yedi Güzel Adam adlı romanı kitapseverlerle buluştu.

Kahramanmaraşlı Ertan ile üniversite okumak amacıyla Kahramanmaraş’a gelen Asude’nin aşkları ile başlayan roman Asude’nin şiir yazma hevesine kapılmasıyla farklı bir mecraya doğru yol alır.

Ertan, “Sözcüklerin gücünü” anlamasını istediği kız arkadaşına Yedi Güzel Adam’ı tanıtarak yazmanın bir “sorumluluk” olduğunu anlatmaya çalışır.

2009 yılında yazılan eser, kısa bir süre önce çıktı ve şimdi tüm kitapçılarda.


MÜRVET SARIYILDIZ

1978 yılında doğdu. Sütçü İmam Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Türkçe öğretmenidir.

Eserleri:

Şiiri Fetheden Kadınlar

Aşk Mahal

Antik Kentte Aşk

İki Cami Arasında Aşk

Aşk-ı Zemheri (Kayıp Aşk’ın genişletilmiş hali)

İki Cami Arasında Aşk-2 “Kayıp Kafatası”

Sensizliğe Bir Çivi Çaktım Lamia

Aşk ve Yedi Güzel Adam

Editör: Haber Merkezi