Ayda en az 500 adet fatura kestiğinin ifade eden İZOMİR Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yaşar: “ Her şeyimizle turizm reklamı yapmak için mücadele ediyorum, Turizm alanında da yatırım yok, bilindiği gibi ben inşaat malzemeleri satışı yapmaktayım,” dedi.

Herkesin duyarlı olması, elimizdeki tarihi dokuya sahip çıkmamız gerektiğinin önemini belirten Zafer Yaşar: 3-4 yıl önce Germenika Antikkent için ben ne yapabilirim diye düşündüm, iş yerimin faturasının üzerine, çanta yaptırdım onun üzerine, kalem, şapka, not defteri her türlü reklam ürünün üzerine Germenika Antik kentinin resmini bastırarak Kahramanmaraş’ta böyle bir mozaik kenti olduğunu duyurmaya çalıştım. işin doğrusu Elimden gelen bu, herkes bir ucundan tutması gerektiğine inanıyorum,” dedi.

Bugün fatura ve irsaliyelerimde bu tanıtımı yapıyorum. İZOMİR olarak Akdeniz bölgesinde her yere faturam gidiyor binlerce insan görüyor benimde elimden gelen bu herkes bunu yapabilir,” dedi.

Önemli olan işin ucundan tutmak bunu da Zafer Yaşar yaparken, Kahramanmaraş örnek güzel bir iş yaptığına inanıyoruz, Zafer Yaşar: Ayda 500-1000 işletmeye fatura ve irsaliyem gidiyor bu da şehrimizin tanıtımı için bence çok güzel bir hadise olduğunu söylüyor.

Editör: Haber Merkezi