Minik öğrencilerin eserleri, Gençlik Merkezi Fuaye Salonunda  sergilendi. Usta ressamların elinden çıkmışcasına yapılan çalışmalar, 173 kara kalem ve yağli boya resimlerden oluştu. 

Sergi açılışına, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Dulkadiroğlu Gençlik Kollari Başkanı Ebu Talip Ceren ve öğrenci velileri katıldı. 

TÜM GENÇLERİMİZİ GENÇLİK MERKEZİNE BEKLİYORUZ

Sergiyi gezen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Dulkadiroğlu Gençlik Merkezimiz yaklaşık 1 buçuk yıldır faal bir şekilde bu bölgede ki gençlerimize hizmet vermekte. Bugün ise Gençlik Merkezimiz de belediyemizin belirlediği öğretmenler ve Gençlik Merkezinde ki kursiyerlerimizin eserlerinden oluşan resim sergisi açılışı yaptık. Çok güzel başarılı çalışmalar yapılmış Gençlik Merkezimizin ilk sonuçlarını, neticelerini aldık. 

Bu arkadaşlarımız burada resim eğitimi alarak neticesinde yapmış oldukları resimler ile bir sergi oluşturdular ve burada Gençlik Merkezimizin bu sergi salonunda bugün açıyoruz.
Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi olarak gençlerimizin birçok ihtiyacına derman oluyoruz. Bundan sonra da daha aktif olarak çalışmaya devam edeceğiz birçok gencimiz de bunun farkında gelmiştir, ders çalışmıştır, kütüphanesinden faydalanmıştır ama biz tüm gençlerimizi bu Kahramanmaraş'ın en büyük Gençlik Merkezine mutlaka bekliyoruz. 

Eminim ki onlarında faydalanacağı etkinlik, kurs ve kitap Gençlik Merkezimiz de bulunacaktır, tüm gençlerimizi gençlik merkezimize bekliyoruz. Emek veren genç arkadaşlarımıza, genç kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz. Çok güzel iş çıkartmışlar” dedi.


 

Editör: Haber Merkezi