Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci ve Meclisi üyelerinin katıldığı geziye Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

KAHRAMANMARAŞ JEOTERMAL’DE ÇOK GÜÇLÜ BİR HALE GELDİ

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği heyetine ilk olarak Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi ile başlayan gezide Başkan Erkoç, Kurtuluş Savaşı öncesinde gerçekleşen ve Kurtuluş Savaşı’nın ilk kıvılcımını oluşturan Maraş’ın işgalinden kurtuluşuna kadar geçen olayların anlatıldığı müze hakkında bilgi sundu.

Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi gezisi sonrası bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’da bir açıklama yaptı. Başkan Erkoç, “Bugün Jeotermal Belediyeler Birliği’nin Kahramanmaraş’ta toplantısı var. Jeotermal Belediyeler Birlik Başkanı, Kırşehir Belediye Başkanımız Yaşar Bey’e bu toplantının kentimizde yapılmasına karar verdikleri için çok teşekkür ediyoruz. Çünkü Türkiye’mizin dört bir yanından belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz var. Bu bizim için çok önemli. Hamd olsun artık Kahramanmaraş yeni yapılan çalışmalarla Jeotermal’de çok güçlü bir hale geldi. İnşallah bu yapılan toplantı ve istişareler sonunda da Jeotermal konusunda Kahramanmaraş’ımızı daha iyi noktalara getirmek için daha fazla fikir alışverişinde bulunacağız. Belediyemiz zaten Jeotermal Birliği’ne geçen yıl üye olmuştu. İnşallah hep beraber güzel hizmetler yapacağız. Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği heyetimize Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden bazılarını tanıtıyoruz” diye konuştu.

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci ve Meclisi üyelerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi gezdirilmesinin ardından, Akıllı Yaşlı Bakım ve Koordinasyon Merkezi(YADES) ve 15 Temmuz Millet Bahçesi gezdirildi.

KAHRAMAN BİR ŞEHİRDE OLMANIN ONUR VE GURURUNU YAŞIYORUZ

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci, böylesine güzel bir gezi için Başkan Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ederken, şunları söyledi: “Kahraman bir şehirde olmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Biraz önce Panorama Müzesi’ni de gezdik. Başkanımızı tebrik ediyoruz. Oradaki mücadeleyi çok güzel bir şekilde anlatmış. Tabii Kahramanmaraş tarihimizde önemli bir şehir. Aynı zamanda da termal bir şehir. Sadece termal değil. Enerji alanında da önemli çalışmalar yapıyoruz. Bugün burada yaptığımız toplantılarda gerekli istişareleri yaptık. İnşallah önümüzdeki yeni dönemde hızlı bir şekilde bu konularda belediyelerimiz işbirliği içerisinde faaliyetlerini daha da arttıracak.”

Editör: Haber Merkezi