Türkiye’nin ana gündemi: 15 Kiralık vekil meselesi oldu..

    CHP’nin 24 Haziran Seçim Stratejisi ise : Kavga et, hakaret ve iftira at , nefret dili kullan sonra oy topla oldu.

    Sanal Medya da dün : CHP de kiralık milletvekilleri ve Satılık Parti ilanları ön plana çıktı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: “ Rezalet, Güneş Motel ‘dan çok daha vahim” dedi.

    Bir dananın bir nahıra zarar verir ata sözünü bilmeyenimiz yoktur..

    Kiralık milletvekili olur da : Belediye Meclis üyesi olmaz mı ?

    Yakın da onunla da tanışacağız.. şu anda yoğun pazarlık var.. ancak bundan önce şunu söylemek istiyorum ki :

    Meral Akşener : Cumhurbaşkanı adayı ben olacağım diyorsa da , Kemal Kılıçdaroğlu, Temel Karamollaoğlu ise : Abdullah Gül üzerinde ortak aday sinyalleri vermeye başladı.

     Ak Partiyi 2002 de kuran Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seçilme hakkı olmadığı için, ilk başbakanı Abdullah Gül’e verdi..

     Cumhurbaşkanlığı seçiminde : Ak Partinin adayı olarak Cumhurbaşkanlığı koltuğuna 11. Cumhurbaşkanı olarak Sayın Abdullah Gül’ü oturttu..

     Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: 28 Ağustos 2007 de de Kardeşim Abdullah Gül Cumhurbaşkanımız dedi ve T.C. 11. Cumhurbaşkanı olarak o koltuğa oturdu 28 Ağustos 2014 de görevi Erdoğan’a devretti.

      Türk Milletinin Tayyip diyerek oy verdiği Ak Partinin ilk nimetlerini  Sayın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yedi.. ilk başbakan , ilk cumhurbaşkanı öyle mi ?..

      Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, HDP, CHP, SP ve İyi Parti adayı olarak ortak aday olarak çıkar sonra da ikinci turda sırt üstü yere gelirse bu millet Abdullah Gül adını Türkiye tarihinden siler ! halkın nefretini alır..

      Diyelim: Cumhurbaşkanı seçildi, yüzde 51 oy aldı bu defa da yüzde 49 kendisine hiçbir zaman iyi demez, çünkü milletimiz Reis diyor..

      İnsan olanın : Kardeşim Abdullah Gül başbakan adayımız, Kardeşim Abdullah Gül Cumhurbaşkanı adayımız diyen Reisi sırtından bıçaklar mı ? bunu 24 Haziran 2018 Erken genel seçim gösterecek.. Sayın Gül böyle bir yanlış yapmaz diyorum..

      Sanıyorum bir hafta içinde de belli olacak gibi duruyor..

      Benim fikrim : Abdullah Gül , çukur, hendek, kiralık vekil, çamur at izi kalsın , nefret ve bölücülük dilinin kullanıldığı siyasetinin dışında durarak saygı ile anılmalıdır..

      Mahallemize dönüyorum : Maraş’ta kiralık Belediye Meclis üyesi

      Kiralık Milletvekilinden sonra : Kiralık Belediye Meclis üyesi transferi !

      En kötü tahmin : MHP Türkiye de yüzde bir değil, yüzde 001 oy bile alsa , Ak Parti ile birlikte barajı aşmış sayılacaktır..

      Bu MHP’ye şu avantajı sağlamaktadır: Bir Ak Parti oyları MHP oyları ile birleşeceği için CHP’ye veya HDP kaptırılan vekiller MHP veya Ak Partiye kayacaktır. Bu sebeple bu seçimlerde her iki partini de vekil sayısı artması bekleniyor..

      Son seçim sonuçlarını elinize alın : Az farkla CHP’ye Az farkla HDP’ye kayan vekiller, bu defa Ak Parti ve MHP’ye kayacaktır.. Bu sebeple vekil sayısında ciddi bir artış olacak..

      Bu gerçeği gören : Partisinden umuda kalmayan, partisi ile ve lideri ile kavgalı olan Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkanları  : İyi Partiye geçmek için özellikle seçimin  son 20 gününde hava yapmak için kirlik pazarlıklar içinde olduğunu gördüm..

      Kim diyeceksiniz ?

      Onlar kendini biliyor: Söz verdiğim için isim yazmıyorum, hatta hiç yazmayacaktım ama ülkemizin birlik ve beraberliğinin korunması, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Millet Burası Türkiye demek için yazıyorum..

     Çünkü : dün TBMM de hain PKK siyasi uzantısı HDP’li vekiller, “Kürt İlleri “ diye konuşma yapması tam bir rezalet ve Türkiye Büyük Millet Meclisi için bir yüz karası gün oldu.. üstelikde 23 Nisan gibi önemli bir günde..

     CHP : Kavga etme, hakaret etme , iftira atma, at çamur tutmazsa izi kalır ve Kiralık vekilleri ile sürekli gündemde kalmaya çalışırken, PKK ve Yandaşları AB ülkelerinde, Türkiye içinde ise HDP’liler boş durmuyorlar..

     Ülkemizi bölmek, vatanımız AB ve ABD’ye peşkeş çekmek için çalışıyorlar. Oyun büyük oyun, onlar istiyor ki  ABD Irak da yaptığı gibi Türkiye girsin müdahale etsin, ülkeyi bölüp parçalasın, Milyonlarca Türk halkı mülteci konumuna düşsün bunlar onu istiyor..

     ABD de Suriye de Şanlıurfa Akçakale de sınırın sıfır noktasın da hava alanı yapıyor kim için ? Suriye’yi sevdiği için mi ? uyanın hey vatandaş uyanın !..

     Bu vatanın gerçek sahipleri bizler : Kürtler, Türkler, Lazlar, Çerkezler, Çeşitli Dinlere Mensup T.C. Vatandaşı olan gayri Müslümler bizim vatandaşımız olan herkes  , Türkiye’nin sahibi olarak bugün el ele verme zamanıdır..

    Din, dil, ırk, mezhep yok: Bugün Türkiye var, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak var bugün birlik zamanıdır.. Türkiye’li olma zamanıdır..

    Kılıçdaroğlu Nefret dili kullanıyor, HDP “Kürt” illeri diyerek ülkeyi bölmeye çalışıyor , peki bu vatanın sahibi bizler ne yapıyoruz ?.. bu oyunu 24 Haziran da bir kere daha bozmamız gerekiyor.. düşman her türlü hileye baş vuruyor..

    Kardeşler bugün durma günü değil, Kiralık Vekillerden sonra , Kiralık Belediye Meclis üyesi de belediye başkanları da yolda , yakında göreceksiniz kimler olduğunu.

     Bugün birlik ve beraberlik günü gelin bir olalım, iri olalım, diri olalım hep birlikte Türkiye olalım diyorum..

    İyi günler..