Çok kızarım ama galiba haklı mı ne? , Aziz Nesil “Türk milletinin yüzde 60 aptal” diyor ya

Haklı söze ne diyelim bilemiyorum. Şimdi milyonlarca aptal işsiz kalmak için tercih yapmaya başladı.

TÜİK verilerine göre Türkiye de 4 işsizden biri Üniversite mezunu.

3 Milyon 443 bin Üniversite mezunu işsiz.

Daha önce defalarca yazdım: Kapatın şu üniversiteleri diye.

Türkiye aklı başında çok değil 30 Üniversite yeter de artar bile.

Çok değil her ile iki – üç bilemedin beş lise yeter.

Sanayici çalışacak usta, kalfa arıyor. İnşaat’a usta aranıyor. Çalışacak eleman yok, Üniversite mezunları ise işsiz geziyor.

Böyle bir devlet düzeni olamaz! Olmamalı!

Anne ve babaya da yazık.

Yemiyor içmiyor, çocuklarının okutmak için özel hoca tutuyor, dershaneye gönderiyor, milyonlarca kitap parası veriyor, sonra Üniversite de okutmak için aç duruyor sonra işsiz üniversiteli genç. Karşısına dikiliyor ,” Baba bana iş !”

Baba belediye işçi alıyorlar beni belediye girdir diyor.

Baba şu kurumu işçi alınacakmış torpil milletvekili bul diyor.

Dişini sıkmaktan dişleri çürüyen baba: Onurunu kaybetmiş olarak siyasilerin karşısında bir defa daha yedi büklüm olarak, süt dökmüş kedi gibi oturuyor! Boyun büküyor.

Evde huzuru kaçıyor, çocuklarını işe girdiremediği için pısırık baba oluyor.

Ailede huzur kalmıyor. Evlatlar babasını adam yerine koymuyor.

Bunun için defalarca yazdım bir defa daha yazıyorum: Kapatın şu Üniversiteleri!

Ülkenin 5 er yıl olmak üzere 100 yıllık insan kaynakları planlaması yapılsa Üniversitelere göre ona göre öğrenci alınsın ve her okulu bitirene iş verilsin aş verilsen, geriye kalan bölüm ise mesleklere yönlendirilirse mesele kalmayacak.

Peki biz ne yapıyoruz: aman çocuğum okusun diye, ekmek paramızı ona gönderiyoruz, sonra çocuğum işe girsin diye siyasilerin kapısında kul köpek olup, onursuzca yalvarıyoruz.

Siyasilere kul köpek oluyoruz. Onurumuz kayıp oluyor. Sonuç kocaman bir sıfır böyle bir eğitim sistemi dünyanın hangi ülkesinde var bana gösterin. Biri çıkıp söylesin!

1991 yıllardan sonra Rusya dan ülkemize fuhuş yapmaya kızlar gelirdi. Hepsi üniversite okumuş, doktor, hakim, savcı, mühendis, bilmem ne?

2019 yılında Türkiye aynı noktaya geldi!

Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya sokaklarında çıplak resimli kart viziteler yerlerde geziyor Üniversite mezunu veya öğrencisi kızlar fuhuş yapıyor, sözüm ona Müslüman Türkiye d!

Üniversite okuyan genç kızlarımız işsiz, vücutlarını satarak ekmek parası kazanıyorlar.

Bu gerçeği çıkıp biri söylemiyor Büyükşehirlere gidenler bunu görüyor.

Yağ yağ lom, oh ne güzel, Çocuğum üniversite kazandı diye sevinen anne babalar yarın fuhuş yapmaya başladığında yüzleri kızaracak m? , Üniversiteli fuhuş yapan bir kız!

Dün: Annesi ve babası burs dilenerek çocuklarını Üniversite okuttu, bugün ise siyasilerin kapısında köpek gibi bekleyerek, kızıma iş, oğluma iş diyor ama iş yok. Peki biz bu çocukları niye okutuyoruz? siyesilere köpek olmak için mi?

Siyasilerin, uyanıkların kapısında duran genç kızlar vücutlarının vererek bir iş umudu ile bekleyen bu yavrucukları gördüğünüzde hiç yüzünüz kızarmıyor mu?

8 yıl önce yaşamları unut tuk mu?

Şerefini onurunu kaybeden bir Türk milleti.

Ahlakını kaybeden bir Türk milleti.

Birilerinin sözüne kanarak iş bulurum diye: kendini mevki sahiplerine peşkeş çeken genç kızlarımızı gören yok mu?  İş bulma vadi ile kandırılan genç kızları görenler yok mu?

Kim bilirdi, kızım okuyacak büyük adam olacak derken bir gün karşına bir fişe olarak çıkacağını kim bile bilirdi.

Tıp dışında iş bulma imkanı kalmayan Üniversitelerin bölümlerini tercih eden bu çocuklara ve anne babalarına yazık değil mi?

Yarın bunlarda işsiz kalacağını bile bile Üniversite okutan bir umut diyen ailelere yazık değil mi?

Büyükşehirlerde görülen ve üste de yazdığım fuhuş olayı Kahramanmaraş’a kadar inmiş çok yazık, 1+1 evler fuhuş yuvası olurken, Polis, Maliye, ahlak zabıtası görev başında mı? Bilemiyorum.

Bir umutla işsizlik başvuru ve kayıtları başladı, Allah ülkemizi yönetenlere akıl fikir versin, böyle bir ülke düzeni olmaz olmamalı, bu sebeple isyanım bundan.

Anlayan ne demek istediğimi anlamıştır.

İyi günler…