Dün akşam Türkoğlu ilçemize gazeteci arkadaşlarımla bir çıkarma yaptık..

Gündemde : Büyükşehir ve ilçe adayları vardı..

Enine boyuna olayları masaya yatırdık..

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş 2 yıldan beri kendi binasında oturmakta ve yanına yapılan Kaymakamlık binası ise bitmek üzere..

Başkan Okumuş: “ işi iyi planlarsan iyi gider, ben bu binayı 13 ayda bitirdim ve içine girdim bugün iki yıldır kendi belediye binamızda oturuyoruz,” diyor..

Beyoğlu Belediye Başkanı iken tanıdığımız Osman Okumuş başkan, işini bilen her yaptığı ile alkışlanan halkın sevgilisi olan biri..

Yani halkta karşılığı olan birisi..

Çıraklık dönemini Beyoğlunda kendisini yetiştirerek çok güzel geçiren Başkan Osman Okumuş, Kalfalık dönemini Türkoğlu Belediye başkanlığının birinci döneminde yaptı..

Kaynak üreten Başkan Osman Okumuş, bugün ustalık dönemi ve bana göre Türkoğlu ilçesinde rakipsiz aday !..

Her yerde olduğu gibi ayak oyunları ile : koltuk kaparız sevdası Türkoğlu ilçemizde de görmek mümkün..

Lafa bakılmaz, kişinin aynası yaptıklarıdır.. Osman Okumuş başkanın yaptıkları ortada..

Aslında bir dönem sonra Osman Okumuş başkanın nerede olacağını biz çok iyi biliyoruz ama bugün yeri ve sırası değil..

Geçtiğimiz gün muhtarlarla bir araya gelen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “ Ben yeniden Türkoğlu için adayım diyerek ilk ilan eden kendisi oldu..

Osman Başkanın hedefi: İslami İlimler Fakültesine ilave, Veteriner Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Dişçilik Fakültesi de ilçeye getirerek, merkez nüfusu yüz bini aşan Kahramanmaraş’ın üçüncü Metropol ilçesi yapmaktır..

5 bin kişilik bölge cezaevi, Organize Sanayi Bölgesi, Lojistik Merkezi ile yaşana bilir bir Türkoğlu ilçesi için gecesini gündüzüne katarak çalışan Osman Okumuş başkanı bir kere daha tebrik ederek alkışlıyorum..

Osman Okumuş başkanın projelerine , aday adayım diye çıkanın hayalleri bile yetişmez ki , o artık bir usta.. ustanın çekici bir lira demiş atalarımız..

Yeni dönemde : Türkoğlu İmar Planı, 5 bin haritaları, binlikleri ile birlikte ilçede kentsel dönüşüm ve yeni şehirleşme yolunda çağ atlayacak ..

Ekmeği ekmek sahibine vereceksin ki yesin

Osman Okumuş Başkanımız Belediyecilik konusunda artık bir usta, bir uzman hekim oldu.. bu sebeple bu süreçte Türkoğlu ilçemizi örnek , marka bir ilçe haline getirecek..

Bu vesile ile bir kere daha alkışlıyorum..

İşi bileni alkışlamak gerek..

İyi günler..