15 Temmuz 2016 öncesini galiba unuttuk..

      Bazı batı güdümünde gazeteci geçinenler: “ 15 Temmuz sonrası Ak Parti yok, “ diyordu..

      Biri de çıkıp : “15 Temmuz dan sonra Başbakan ben olacağım” diyordu..

      TBMM Başkanlığı yapan zatı muhterem Cindoruk: 31 Mart'ta intikam alacağız” diyor..

      Dünde yazdım: Kirli oyunlar, kaos senaryoları ve projeler..

      ABD 6. Floşunu allarıma geçirmiş.. plan ve proje çok herkesin bir hesabı var, Allah’ın da bir hesabı var..!

      Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sert çıktığı TBMM eski başkanlarından Hüsamettin Cindoruk, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin olarak haddini aşan ifadeler kullandı. Cindoruk, "Bu seçim Cumhuriyetin kurucu rejimi parlamenter demokrasinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden intikam seçimidir" dedi.

     Bir televizyon kanalına çıkan: TBMM eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin olarak haddini aşan sözler söyledi.

     Bu sözleri kim söyletti ona bakmak gerek..

     Cindoruk, "Bu seçim Cumhuriyetin kurucu rejimi parlamenter demokrasinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden intikam seçimidir. Türkiye'de merkez sağın bu hale gelmesinin nedeni Demirel ve Özal’ın partilerini bırakıp Cumhurbaşkanlığı koltuğuna geçmesidir" değerlendirmesinde bulundu.

     Hüsamettin Cindoruk ‘un bu sözleri bize yabancı gelmedi.. 15 Temmuz hain darbe girişiminin öncesini hatırlattı.

     Cindoruk, AK Parti'nin üç büyük şehirde de kaybedeceğini ileri sürdü.

     Halk TV'de konuşan Cindoruk, "CHP, Ankara, İstanbul ve İzmir’de ilçelerde başarılı olmuş belediye başkanlarını aday yaptı. AKP ise eski bakanları yaptı. Bunun anlamı şudur; 'bu şehirleri Cumhurbaşkanı olarak ben yöneteceğim' diyor. O zaman bunlara merkez valisi demek lazım" ifadesini kullandı.

     31 Mart 2019 Pazar günü yani iki gün sonra intikam seçimi için herkesin sandık başına gideceğini.. Suriye, İsrail, Irak, bölgemizin vahametinden ders çıkarmak yerine batı azı ile konuştu..

     Kirli oyunlar, kirli sinsi ittifaklar, bir bir gün yüzüne çıkarken, Saadet Partisi Elmadağ Belediye Başkan Adayı Nuri Yurdakul, “ Bir şehit babası olarak CHP, HDP, SP, İP ittifakı kanıma dokunuyor bu sebeple istifa ediyorum,” diyerek adaylıktan çekildi.

     İP ve SP ortaklığı gizleseler de HDP ortak olduğunu çekinmeden söylemekte ve Doğu da Ak Partiye belediye vermemek, batıda ise seçim kayıp ettirmek için çalıştıklarını açıkça söylüyorlar..

     HDP eş başkanı : “ Ankara ve İstanbul CHP ‘li belediye başkanları bilecek ki HDP oyları ile seçim kazanmışlardır.. bizi yok sayamazlar diyor ve ekliyor.. Belediye Meclis üyelerimizle oradayız..

     Oynanan oyunu bir köşe yazısına sığdırmak mümkün değil.. Bu konu bir kitap konusu..

     Golan tepelerini ve Suriye ‘nin doğusunu ABD babasının malı gibi İsrail’e veriyor..

     İran’ın elini kolunu bağlayarak : Türkiye S 400 almayacaksın diyor.. F 35’leri vermem diyor..

     Oysa biz ABD den F 35 almadık, F 35 ‘leri ABD de özel şirketle birlikte üretiyoruz.. Türkiye F 35 üreten bir ortak, satın alan bir müşteri değil.. Ama ben dünyanın jandarmasıyım istediğimi yaparım diyor..

     Bir gazeteci olarak yazıyorum: Türkiye de yayın yapan ABD Televizyonu, gazeteleri, internet haber siteleri, yayın evleri bulunmaktadır..

     Bugün Türkiye’nin en büyük eksiklerinden biri : Halen bir internet yasamız, sosyal medya yasamız yoktur.. RTÜK var ama öyle ciddi manada bir televizyon yasamız yoktur..

     Teknoloji hızlı gelişiyor ama biz kanun ve yasalarla bunun peşinden koşamıyoruz..

     Hal böyle olunca: Türkiye de isteyen istediği gibi oynuyor, yayın yapıyor.. buna dur da diyemiyoruz..

     Seçime Bugün Cuma bugünü saymayalım , Cumartesi Pazar yani bir gün var, Pazar günü oyumuzu kullanacağız..

     Burada Belediye Başkan adayını sevmeye biliriz, veya bir adayı çok seve biliriz ama oyun sonuç ta Türkiye ‘yi nereye götürdüğüne bakın ona göre oyunuzu verin..

     31 Mart da İntikam oyu mu vereceğiz, ülkemizin bekasına sahip mi çıkacağız ? mesele burada karar sizin ..

     İyi günler..