Her gün bir iki Büyükşehir Belediye Başkanı adayı dedi kodusu çıkıyordu. Bir duyuyorduk ki bilmem kim Ak Parti Büyükşehir belediye başkan adayı olmuş diye..

      Sonunda Ak Parti noktayı koyarak : Hayrettin Güngör dedi..

     Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör’ü açıkladı.. geçtiğimiz Cuma günü tanıtım toplantısı yaptı..

     Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı adayı  ile tanıştı..

     İftira ve Dedi Koduların hava da uçuştuğu şehrimiz ve ilçelerinde sona doğru geliyoruz, Ak Parti Kahramanmaraş ilçe belediye başkan adaylarını bu hafta sonu gibi açıklayacağını ilan etti..

     Bizim aldığımız bilgilere göre : ilçe adayları da belli gibi, son noktayı Sayın Cumhurbaşkanı yurt dışı dönüşünde koyacak ve bu iş bitecektir..

     Adaylarımızdan : yani 110 aday adayından biri sevinecek , diğerleri üzülecek.. çünkü Kahramanmaraş’ta 110 adet belediye yok, herkesi mutlu etmek mümkün değil..

     Ak Parti Kahramanmaraş’taki tüm belediyeleri istiyor..

     Ufuk vizyonlu , donanımlı adaylarla yola devam edecek olan Ak Parti Kahramanmaraş’taki tüm ilçeleri istiyor..

     Nurhak ilçesi : CHP’li belediye ve bu belediye de bu dönem ak partili olması gerekiyor ki bu konuda özel çalışma yapılıyor, seçimi kiminle nasıl alırız..? sorusu sürekli soruluyor..

     Elbistan ‘a yüksek donanımlı bir aday getirilerek, Elbistan ilçesinde fark atmak istiyor…

     Sanal Medya ve internet üzerinden , her gün ilçelere aday adayı atayanlar sanıyorum, hafta sonu saçları önüne düşünce gerçeği görecekler..

     Bizim edindiğimiz bilgi : Komisyonlarda sıkı sıkı taranan aday adayları içinden en iyi sonuç alınacak adaylar, 3’e düşürülerek ki , bunların içinde mevcut belediye başkanları da var bir dosya hazırlandı..

     Benim aldığım bilgi: Ak Parti ilçe belediye başkan adayları belli, ancak, son onay için Cumhurbaşkanını bekliyor ki, çok fazla bir değişimin olacağını sanmıyorum..

     Bu hafta sonu : İlçe belediye başkanı adayı şu oldu , bu oldu dedi kodusundan kurtulacağız..inşallah..

     105 aday adayı vardı, buna 5 de ilçe başkanı ilave oldu toplam 110 aday adayı içinden sanıyorum, 2 kişi görev alacak diğerleri bilinenin dışından olacaktır..

      Tabi : Ankara ‘nın gözünü dolduran belediyeler ve başkanlarımız var ki : Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Afşin Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güven, alkışlanan belediye başkanları ..

      Cumhuriyetin 100 yılında yani 2023 yılında Kahramanmaraş EXPO 2023 ile Milyonları ilimizde ağırlarken, Edebiyatın Başkenti adayı olarak Şair ve Yazarları ilimize getirecek ki , bu çok önemli proje..

     EXPO 2023 Mimarı Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek 5 yıl sonra yapılacak etkinlik için önce insan diyerek Personele İngilizce kursu vermeye başladı.

     Onikişubat Belediyesi Personeli bugünden başlayarak 5 yıl sonra iyi derecede İngilizce konuşan bir personel olacak..

     Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör de sanıyorum, yabancı dil bilen, 50 ülkeyi gezen, ufuz vizyonlu bir başkanımız olarak, 31 Mart 2019 dan sonra Büyükşehir Belediyesi personeline İngilizce kursu vermeye başlayacağını düşünüyorum..

     Bu önümüzdeki 5 yıl Kahramanmaraş’ın çıkmaz sokak olmaktan çıkıp, dünyaya açıldığı gibi , Milyonlarca turist sebebi ile herkesin cebine para girdiği bir 5 yıl olacaktır..

     Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ve diğer ilçe belediye başkanlarımız sırt sırta vererek, Cumhuriyetimizin 100 yılı ve EXPO 2023 Kahramanmaraş için çalışması gerekiyor ki bu Kahramanmaraş’ın şaha kalkış dönemi olacaktır..

    Ak Parti İlçe Belediye Başkan adayları bu hafta belli olacak, burada Hanefi Mahçiçek başkanımıza bir görev düşüyor ki , EXPO 2023 Kahramanmaraş’ı yeni başkan adaylarına iyi anlatarak , 5 yıllık süre içinde yapılacakları sıralaması gerekiyor..

    Edebiyatın, Şirin Başkenti Kahramanmaraş , EXPO 2023 ile nereye geleceğimizi iyi görmemiz gerekiyor ki , Kahramanmaraş önümüzdeki 5 yılda rüya gibi 5 yıl geçirecektir.. Bu sebeple ilçe belediye başkan adaylarımızla beraber belediye meclis üyesi adayları da çok önemli , ufuk vizyonlu kişilerden seçilmesi gerekiyor.

     Son söz Cumhurbaşkanının,  haydi hayırlısı diyorum..

     İyi günler..