Yeni sezona adım adım yaklaşıyoruz.

Ligin başlamasına kısa bir zaman zarfı kaldı.

Herkes heyecanlı bir şekilde ligin başlamasını iple çekerken, lig başlamadan olumsuz hareketlerde çorap söküğü gibi gelmeye başlıyor.

Ben de yazmayayım yazmayayım diye uğraşıyorum ama yazmayınca da olmuyor.

Geçenlerde takımdan haberdar olmadığımızı bu işin 2-3 kişi ile yapılmayacağını, yürümeyeceğini kaleme almıştım. Ama sanırım umursayan olmadı bu durumu… Nedense Alo Biz geldik demeye ya arama gereksimini duymuyorlar ya da aramaya kontörü yok kulübün, beklide kulübün sabit hattı kesilmiştir malum daha önceki yıllarda yaşamıştık. Bu yıllarda da olur mu olur. Her neyse bu işi daha fazla uzatmaya gerek yok anlaşılan Kahramanmaraş Basınını istemiyor Kulüp. 

Geçenlerde 12 Şubat stadyumunun ihalesi yapıldı ve 1 kişi ihaleyi kazandı ve Kahramanmaraşspor A.Ş. bu durumdan oldukça zararlı çıktı. Ne oldu sahada ki reklam tabelaları da kulübün elinden uçmuş oldu. Bunun yanı sıra sosyal paylaşım sitesinde(facebook) bir taraftarın paylaşımını gördüm ve paylaşımda “her yıl reklam veren AKEDAŞ bu yıl Kahramanmaraşspor’a reklam vermedi, Adıyamanspor’a ve Kahramanmaraş Belediyespor’a reklam veren AKEDAŞ neden Kahramanmaraşspor’a reklam vermiyor” yazıları paylaşılmış ve altına yorum yaptım.

Her Yıl vermek zorunda mı diye…

Bunu bazı şahıslar nasıl oluksa “bu iş 2-3 kişi ile olmaz” başlıklı yazımı iletmezken bu yorumumu iletmişler…

Kulüp yönetimi ise bana yakın olan birini telefonla arayarak ne yapmaya çalışıyor imalarında bulunmuş… Gayet normal konu maddiyata dökülünce sesler gelmeye başlıyor ufak tefek.

Bunda gocunacak durum yok.

Ama olayı bana yakın biri ile değil de bizzat beni arasa ben ne olduğunu açıklardım.

Şimdi de açıklarım.

AKEDAŞ bir şirket ve bu şirket bağımlı olduğu illerin takımlarına sahip çıkıyor.

Ha burada Kahramanmaraşspor bu şehrin takımı değimli sorusu yönelecek tabi doğal olarak.

 Evet bu şehrin takımı.

Her yıl AKEDAŞ bu takıma destek çıkıyor.

Bu sene nedense çıkmamış. O beni aşar. Ama şunu söyleyeyim sadece AKEDAŞ değil bütün herkes(iş adamları, şirket yöneticileri, fabrikatörler, vs.) Takımın şirket yönetiminde olduğu için reklam verme gereksiniminde bulunmuyor.

Tabi bu takımın başına gelirken dediniz ya bizim kimsenin desteğine ihtiyacımız yok diye…

Her al de olay buradan ibaret.  Kalın Sağlıcakla…