Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör , beyle önceki gün çarşı Pazar esnaf ziyaretine katıldım..

    Kıbrıs Meydanından, Ulucami’ye kadar esnaf ziyaretin de Hayrettin Güngör’ü dinledim.

    Ankara, İstanbul , İzmir gibi büyükşehirlerimizde belediye başkanlığı yapacak kapasitede bilgili ve donanımlı bir adayımız olduğunu gördüm..

    Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör , belediyeciliği bilen, bu işin kitabını yazan insan..

    Özellikle Kahramanmaraş Metropol ilçelerimiz ki : Onikişubat ilçe belediye başkanımız Hanefi Mahçiçek , Devlet Planlamadan gelen, Belediye Başkanlığı , Milletvekilliği, sonra Onikişubat Belediye Başkanlığı ve bugün adaylığı ile dünyayı çok iyi okuyan bir aday..

    Mehmet Fatih Güven, Osman Okumuş, Hüseyin Çoşkun Aydın, Necati Okay ki bu dönem birlikte çalıştığımız belediye başkanlarımız, başarılı başkanlarımız..

    Belediye başkan adaylarımızın ellerinin güçlü olması için belediye meclis üyesi adaylarının da güçlü olması gerekmektir..

    Seçime girecek tüm partiler bugünler de Belediye meclis üyeliği için yoğun mesai harcamaktadır.

    Bugünlerde Ak Parti hummalı bir çalışma ile belediye Meclis üyesi adaylarını belirlemeye çalışıyor ki Salı günü aday  listeleri adliyeye verilecek..

    Partiler son viraja girdi..

    Hayrettin Güngör ‘ü dinlerken, çevresinde güçlü belediye meclis üyelerinin olması gerektiğin gördüm..

    Onikişubat İlçe Belediye Başkanı ve aynı zaman da Ak Parti Onikişubat Belediye Başkanı Adayı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkan adayı Osman Okumuş ki bunların yanına , ufuk vizyonlu belediye meclis üyeleri de ilave edildiğinde Kahramanmaraş öncelik merkez ilçe, sonra il genelinde  5 yıl içinde çok farklı bir Kahramanmaraş haline gelecektir..

    Hayrettin Güngör beyde ufuk vizyon , çok fazlası ile var.. bunu destekleyecek  olan ise :

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri dir.. Meclis üyesi  çok önemli, bildiğiniz gibi, İlçelerimizin nüfusuna göre , önce ilçe belediye meclisine seçilen üyelerden , Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine üyeler gelmektedir.

    İlçe Belediye Başkanları, Meclis üyeleri ile Büyükşehir belediye meclisi oluşmaktadır.

    Bugün için Kahramanmaraş Büyükşehir de iki aday var, Ak Parti adayı Hayrettin Güngör, CHP adayı Ali Öztunç..

    Onikişubat da bugün için iki aday görülüyor

    Dulkadiroğlu ilçesinde bugün için iki aday var

    Pazarcık ilçemizde üç aday var

    Türkoğlu ilçemizde iki aday var

    Andırın ilçesinde iki aday

    Göksun ilçesinde iki aday

    Afşin de iki aday

    Elbistan da iki aday var

    Ekinözü ilçesinde iki aday var

    Nurhak ilçemizde iki aday var

    Çağlayancerit ilçemizde iki aday var..

    Bağımsız veya SP yada BBP den çıkacağını söyleyen aday olacağım diyenler var ama genel manada baktığımızda iki aday ve üç parti görülmektedir..

    Burada bana göre görev : Ak Parti , CHP, İyi Parti, MHP, veya diğer seçime girecek partilerimize düşmek dedir..

     Özellikle Büyükşehre gelecek Belediye Meclis üyesi adaylarının ufuk ve vizyonlu insanlardan olması şehrimizin hizmetleri daha hızlı almasına sebep olur..

     Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör donanımlı bir insan ancak bunun elini güçlü kılacak ise ufuk vizyonlu belediye Meclis üyeleridir..

     Çağrım tüm partilere : Belediye Meclis üyesi adaylarınızı iyi seçin..

     Emmiminoğlu, partimizin üyesi, dayımın torunu, halamın kızı yerine , Kahramanmaraş’a kim hizmet eder, kim ne katkı sağlaya bilir buna bakarsak, doğru insanları aday gösterirsek kazanan Kahramanmaraş olur..

    Son sözüm ak partiye : Hayrettin Güngör iyi bir seçim , iyi bir aday Kahramanmaraş’ı 5 yıl yönetecek buna talip ama elinin kolunu bağlı olmaması için dünyayı gezip gören, ufuk vizyonlu , projesi olan kişileri belediye meclisi üyesi gösteriniz..

    1980 yılından beri belediye Meclisini takip eden bir gazeteciyim , o günden bugüne belediye meclis üyesi olanları çok iyi bilirim , bu sebeple sistemi bilen biri olarak, meclis üyesi adaylarımızı lütfen iyi seçelim, şehre katkı verecek adaylardan seçelim..

    Bizden söylemesi

    İyi günler