• DOLAR 32,35 %0.28
  • EURO 35,12 %-0.04
  • ALTIN 2.311,00 %1.47
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.500 %2.59
  • ETHERIUM 3.560 %2.3
13°

Refah Haberleri

refah haberleri ve güncel refah gelişmeleri, refah ile ilgili tüm video, refah fotoğrafları ve refah haberleri Özgür Haber | Kahramanmaraş'ın Özgür Haber Sitesi sitemizde


Politika

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Pekeren, “Ordu’da yapılan anketi Kahramanmaraş’a uyarlayarak güç gösterisi yapmaya çalışanlara halkımız gerçek anketi...

Politika

Kadıoğluçiftliği Mahallesine ziyaretinde büyük bir coşkuyla karşılanan Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Karaca’ya tam destek sözü verildi.

Politika

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Teşkilatı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Politika

Yeniden Refah Partisi Dulkadiroğlu ilçe teşkilatına Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Arslanhan önderliğinde 600 kişilik dev katılım gerçekleşti.

Politika

Yeniden Refah Partisi Büyükşehir ve Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayları, Dulkadiroğlu ilçesinin Karaziyaret Mahallesinde de kalabalık halk topluluğu tarafından karşılandı.

Politika

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Yeniden Refah Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Ceyhan, Hacı Mustafa Mahallesini ziyaret ziyaret etti.

Politika

Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı adeta mitinge dönüştü. Binlerce Türkoğlulu Yeniden Refah Partisi’nin programına adeta akın ederken,...

Politika

Kahramanmaraş’ta gösterdiği adaylarla iddiasını ortaya koyan Yeniden Refah Partisi, oluşturduğu konvoy ile seçimi kazanacağının sinyallerini verdi. Pazar günü şehirdeki coşku...

Politika

Yeniden Refah Partisi, 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığında mühendis aday hamlesi ile iddiasını ortaya koydu.

Politika

Yeniden Refah Partisi 31 Mart Seçimleri için Göksun’da, ilçenin çok sevilen saygın isimlerinden Selim Cüce’yi Belediye Başkan Adayı gösterdi.

Politika

Mehmet Akpınar, Yeniden Refah Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı ilan edildi.

Politika

Gelecek Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk, Yeniden Ferah Partisi’ne geçiş yaptı.