Siyasette ömür veren dostlarla oturuyoruz, herkese sordum: Kemal Kılıçdaroğlu deli mi? akıl lı mı?

Kılıçdaroğlu'ndan şaşkına çeviren Doğu Akdeniz ve Türkiye çıkışı! İle ne mesaj vermek istedi ,” diye.

Usta siyasetçilerimiz (Mahalli bazında ) Haber izlemiyor. Çevresindeki kişiler yanlış yönlendiriyor yorumu yaptılar.

Oysa bu düşünce yanlış.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Televizyonda haberleri de izliyor, gazeteleri de okuyor, basın danışmanları önemli konuları bülten olarak da veriyorlar Türkiye ve Dünyadan en ince noktasına kadar haberi var.

Peki Türkiye niye aknenizde petrol aramıyor orada yok dedi derseniz.

CHP de üst akıl ve medya yönetimi görevini çok iyi yapıyor.

Hatırlayın: 15 Haziran 2017 de Ankara Güven Parktan İstanbul ‘a adalet yürüyüşü başlattı.

25 gün sonra 9 Temmuz 2017 günü Maltepe de adalet yürüyüşünü tamamladı. 25 gün süre ile Televizyonların birinci haberi, gazetelerin manşet haberi, İnternet haber sitelerinde, sosyal medya da birinci gündem maddesi.

Terör saldırısı, sonra: Yalan olduğunu bildiği halde Manadası iddiası ve tazminat ödemesine mahkum edilmesine rağmen sürekli ortaya attığı akıl tutulması iddiası ile gündemi belirleyen siyasetçi oldu.

Mahkemelerden ceza yemedi mi? Yedi ama yaptığı reklam tazminat parası yanın da yüzlerce kat fazla.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nevşehir'de CHP İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada akıl almaz bir çıkış yaptı. Birçok ülkenin zengin petrol ve doğal gaz kaynakları nedeniyle Doğu Akdeniz'de yer aldığını söyleyen Kılıçdaroğlu, sadece Türkiye'nin bu bölgede yer almadığını iddia etti.

Başta yazdım: Hepsini bizden çok daha iyi biliyor ama gündemi yakalamak.

Ak Parti ve MHP Kemal Kılıçdaroğlu’na her zaman olduğu gibi cevap yetiştirmek için çalışıyor.

Türkiye'nin 3 sondaj gemisiyle bölgede faaliyet yürütmesine ve Rum yönetiminin bölgedeki faaliyetlerini engellemesine rağmen Kılıçdaroğlu'nun 'Türkiye niye Doğu Akdeniz'de yok' demesi şaşkınlıkla karşılandı. Oysa şaşıracak bir şey yok yine Kılıçdaroğlu gündemi yakaladı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: “ Türkiye doğu Akdeniz de petrol arıyor doğru olanı yapıyor dese hangi kanalda haber olurdu?

Hiçbir yerde.

Ak Parti Hükümetini ve Sayın Cumhurbaşkanını Doğu Akdeniz politikasını destekliyorum, sonunu kadar yanındayım dese : Kim haber yapar hiçbir kanal..

Oysa: CHP lideri ayrıca, Türkiye'nin, yübzinlerce sivilin katili olan Esed rejimiyle bir an önce iş birliği yapması gerektiğini savunurken, Mısır'daki darbeci yönetimle de barışılması çağrısında bulundu.

Kılıçdaroğlu konuyla ilgili şöyle konuştu:

Suriye yönetimiyle süratli bir şekilde iş birliği yapılması lazım. Mısır'la barışılması lazım. Mısır'la niye kavga ediyoruz? Hangi gerekçeyle Mısır'la kavga ediyoruz?

PES DEDİRTEN SORU: DOĞU AKDENİZ'DE NİYE TÜRKİYE YOK

Doğu Akdeniz'de zengin petrol var, doğal gaz yatakları var. Amerika orada, Yunanistan orada, Kıbrıs Rum Yönetimi orada, Mısır orada, Katar orada... Hepsi orada. Bir tek devlet yok, Türkiye! Niye yok? Başarılı dış politika güdüyorlar sözde. Niye yok? Hangi gerekçeyle yok Türkiye orada?

"NEDEN TÜRKİYE YOK?"

Var olduğunu senden benden çok iyi biliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu: Türkiye de yaşamıyor mu? Savaş gemileri ve uçaklarının eşliğinde yürütülen faaliyetlerle ilgili Türkiye'ye de olup biteni bilmiyor mu? hepsini bizden yüz kat fazlası ile biliyor ama: Ders çıkış yaparak Türkiye de gündemi yakalıyor, siyasiler CHP’ye cevap yetiştireceğiz diye bir hafta uğraşı veriyorlar.

Aykırılık bugünde pirim yapıyor: “ Mağaralı Mahallesinde bir kaya mezarı bulunmuştu, bizde esprili bir başlık atalım dedik: “ Kaya Mezarında Altın Var mı? Diye sorduk bir anda 10 bin kişi bu haberi tıkladı.

Milletimiz aykırılığı seviyor: CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu da bunu çok iyi bilerek kullanıyor, bedava reklam yapıyor.

Atı alan Üsküdar’ı geçiyor, siz cevap vermeye devam edeniz.

İyi günler…