AK Parti Milletvekili İmran Kılıç ile Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Ali Şen ve teşkilat üyelerinin de katılımı ile Türkoğlu ilçesinin Kızıleniş, Küçükimalı, Büyükimalı, Kaledibi ve Çakıroğlu mahallelerinde devam edildi.



Koalisyonların ülkeyi her zaman geriye götürdüğünü kaydeden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç; Eskiden Cumhurbaşkanı ile Başbakanlar arasında çekişmeler oluyordu. Sonra bu çekişmeler çatışmalar koalisyonlara sebep oldu, kuyruklara sebep oldu, krizlere sebep oldu, darbelere sebep oldu. Türkiye’nin daha güçlü, daha zengin, daha gelişmiş olması hizmetlerimizin artarak devam etmesi, elimize ayağımıza birilerinin düğüm çalmaması, pranga vurmaması için bu Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemimizde hep beraber ‘EVET’ diyelim. Burada olanlar olmayanlara duyursunlar inşallah,dedi.



Geçmişte Parlamenter sistemin ülkeye verdiği zararları ve yaşanılan problemleri anlatarak yeni sistemin Türkiye için daha güçlü ve istikrarlı olacağını anlatan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise; 16 Nisan sizlerin vatandaşlarımızın bir seçimi olacak, inşallah Türkiye’mizin istikrarı için, ayaklarımızın prangalardan kurtulması için,  Avrupa’ya meydan okumamız için 16 Nisan da sizlerden ‘EVET’ istiyoruz,diyerek konuştu.




Editör: Haber Merkezi