Cizre’de vatanı için görev başında bulunan polislerimizi hedef alan hain terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Milletimizin birliğini ve ülkemizin büyümesini hedef alan saldırılar yakın zamanda daha da artmış bulunmaktadır. Üzerimize oynanan oyunlara rağmen her inançtan, ideolojiden ve düşünceden vatandaşımız dünya demokrasi tarihinde örnek olacak şekilde birleşmiştir.
   
Özellikle alçak kalkışma girişiminin kahraman milletimizce bertaraf edilmesi ve ülke sınır emniyeti için güvenlik güçlerimizin Cerablus’ta operasyonlara başlamasının ardından terör grupları faaliyetlerini daha da artırmıştır.

BİZLER NE BİRLİĞİMİZDEN VAZGEÇECEĞİZ NE DE HEDEFLERİMİZDEN
Terörü hedeflerini gerçekleştirmek için araç görenler, dün olduğu gibi bugün de hedeflerine ulaşamayacaktır. Terör saldırılarıyla Türkiye’nin bir kaosa sürüklenmek istendiği çok açıktır. Ancak bizler ne birliğimizden vazgeçeceğiz ne de hedeflerimizden. Milletçe kenetlenişimiz hedeflerimiz doğrultusundaki ilerlememizin en büyük itici gücü olacaktır.
   
Sağduyumuzu koruyarak kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara karşı omuz omuza mücadele edeceğiz. Milletimiz tarih boyunca cesaretiyle korkusuzluğuyla anılmış bir millettir. Bu hain saldırılar bizi doğru bildiğimiz yoldan asla alıkoyamayacaktır.
   
Bu hain saldırıda, vatanı ve milleti için görev başında yaşamını yitiren polislerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.
Editör: Haber Merkezi