Kahramanmaraş’ta sosyal platformlarda yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken Tivi 46 düzenlediği sade törenle Tekerek Mahallesinde kurduğu yeni stüdyolarının açılışını yaptı, birinci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Açılış töreninde konuşan Tivi 46 Yönetim Kurulu Başkanı Yaren Karedeniz, açılışlarına katılan protokol üyelerini selamlayarak, hem yeni stüdyolarını açılışını hem de kuruluşlarının birinci yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Basın demenin özgürlük, iletişim, sosyalleşme, doğruluk, tarafsızlık demek olduğunu belirten Karadeniz, “bu kutsal görevin sorumluluğunun farkındayız. Bu güzel şehrin insanlarına hizmet etmenin gururunu sizlerle paylaştığımız bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür ederiz.” dedi.

Bu kanalın bu günlere gelmesini sağlayan başta destek veren takipçilerine sonra da ailesi ve babası İbrahim Karadeniz’e minnettar olduğuna da vurgu yapan Tivi 46 Yönetim Kurulu Başkanı Yaren Karadeniz, tivi 46 olarak ilkelerinden asla vazgeçmeyeceklerini, düzenledikleri programlarla kent dijital ekranına bir renk kattıklarını, düzenledikleri tartışma programlarıyla da Kahramanmaraş’ın gelişimine destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Açılışa katılarak kurdeleyi kesen TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç’te stüdyolardan övgü ile söz ederek Tivi 46’ya başarılar diledi. Açılışa TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç’in yanı sıra Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Zor, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi