Tarım Kredi Kooperatifi tarafından yapılan 2021 yılı yeni personel alımı ilanı ile 47 kişi farklı illerde çalıştırılmak üzere başvurular alınmaya başladı.

Gaziantep ve Mersin bölge birlikleri bünyesinde çalıştırılmak üzere Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi unvanlı kişiler alınacak.

Kooperatif Görevlisi Adaylarının 2020-2021 KPSS Sonuçlarına Bakılacak

Kooperatif Görevlisi olarak Gaziantep, K.Maraş, Adana, Hatay, Mersin, Osmaniye illerine 24 personel alınacak.

Başvuru yapacak adayların 2020 veya 2021 yılında düzenlenen KPSS sınavlarının herhangi birinden asgari 60 puan almış olması,

Adayların lisans İktisat, İşletme, Siyasal Bilgiler fakülte mezunu olmaları gibi başlıca şartlar aranmakta,

Tarım Kredi Ziraat Mühendisi Alımı Başvuruları

Ziraat Mühendisi olarak Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye illerinde çalıştırılacak 23 personel alımı yapılıyor.

Başvuru yapacak adayların Ziraat Mühendisi ünvanına sahip olmaları, bitki koruma ürünleri veya toptancı izin belgesi sahibi olmaları,

Gaziantep ve Kahramanmaraş için başvuru yapacak adayların kendisinin ya da ailesinin Gaziantep ya da Kahramanmaraş sınırları içinde 6 aydır ikamet etmesi şartı aranıyor.

Mersin bölgeye başvuru yapacak adayların ise son altı aydır Adana, Hatay ile Osmaniye sınırları içinde son 6 aydır ikamet etme şartı bulunmakta.

Tarım Kredi Personel alımında ortak şart olarak aranan şartların başında 30 yaşından büyük olmaması, erkek adayların askerlik ilişiği bulunmaması,

mesleğini yapmasına engel  olacak akıl ve beden hastalığı bulunmaması ve memleketin her yerinde çalışmayı şartsız kabul etmesi gelmektedir.

Tarım Personel Alımı Başvuruları

Tarım personel alımı başvuruları ekteki başvuru kılavuzunda belirtilen diğer şartların taşınması halinde 08 Kasım 2021 tarihine kadar tarım kredi kooperatifi web sayfası üzerinden yapılması gerekmektedir.

Editör: Haber Merkezi