Mehmet Şeker'in mesajı Şöyle;

"ziz ülkemiz, büyük milletimiz felaket ve musibetlerle sınanmakta; kanlı, acılı ve ağır bir sınavdan geçmektedir. Terörizm şiddet ve dehşet yüzünü her gün göstermekte, Türkiye çok cepheden saldırı altında tutulmaktadır. Artık sabır taşı çatlamıştır! Saldırıların biri biterken, diğeri başlamaktadır. Türkiye’de acı ve korkudan başka her konu ikinci plandadır.

Daha Van, Elazığ ve Bitlis’in henüz acılarının taptaze olduğu bir dönemde, dün Gaziantep’de yeni bir şehadet dalgası milletimizin ciğerini dağlamıştır.

Her zaman belirttiğimiz gibi FETÖ ülkemizin bütünlüğüne kastetmiş bir terör örgütüdür. PKK ve diğer terör örgütleri de bunların ruh ikizidir. Hiçbir çete, hiçbir paralel yapı, hiçbir terör örgütüne ülkemizi bölme heveslisi mihraklara müsade edilmeyecektir. Hukuk ve demokrasi üzerine inşa edilmiş birlik ve beraberlik zeminimizi çatlatamayacak, bozamayacaktır. Türkiye tek yürek, millet tek umuttur.

Devlet tektir, bayrak tektir, dil tektir, ülke tektir, vatan tektir, millet sonuna kadar birdir, diridir, zalimlere karşı da tavizsizdir.

Milliyetçi Hareket Partisi ülkemizin sancılı tablosunu dikkatle takip edecektir.

Vatanımızı kan gölüne çevirmek isteyen iç ve dış güçleri, terörün her şeklini şahsım ve yönetimim adına şiddetle kınıyorum. Çocuk yaşlı, kadın erkek demeden masum insanları hedef alan caniler ve bu canilerin arkasındaki odaklar, amaçlarına asla ulaşamayacaklar.

Milli Mücadele yıllarında gazilik unvanını inancının gücüyle alan Gaziantep teröre yenilmeyecektir. Şahin Bey'in ruhu ayakta ve diridir. Türkiye’nin düşmesini gözleyen FETÖ, PKK, IŞİD gibi iblis artıkları ve ihanet çeteleri hak ettikleri cezayı bulacaklardır.

Van, Elazığ, Bitlis ve Gaziantep’de patlamada hakkın rahmetine kavuşan aziz vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor; ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz Türk Milletine sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum. Türk milleti bu zor günleri imanın gücüyle aşacak, milli birlik ve kardeşliğe duyduğu bağlılıkla vatanını ve bağımsızlığını hiçbir mihraka çiğnetmeyecektir.

Saygılarımızla…"
Editör: Haber Merkezi