Pazarcık Belediyesi Konferas Salonunda gerçekleşen ‘Bir Destanın adıdır 15 Temmuz’ program 15 Temmuz Slayt gösterisi, Şiir dinletileri, Ömer Halis Demir tiyatro oyunu ve Tijen Karakaş tiyatro oyunu etkinliği izleyenlerden tam not aldı.

Programda konuşan Pazarcık Genç Kızılay Şube Başkanı Çağlar Bodur, “15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz ki, şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Artık her yıl, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü’nde kendilerini gönülden yad edecek, hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sabırlar diliyoruz. Burada Türk Kızılay Kahramanmaraş şubesinin desteği ile ‘Bir Destanın Adıdır 15 Temmuz’ etkinliğimiz için toplandık. Aramızda Türk Kızılay Kahramanmaraş şubesi İl Müdürü Mustafa Bal’da bu programda yer alarak bizleri onurlandırdılar. Başta Sayın Protokolümüz olmak üzere, şu an burada bulunan tüm misafirlerimiz hepinize şükranlarımı sunuyorum. Burada 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için toplanmış bulunmaktayız. Hatırlayacağınız üzere, 15 Temmuz gecesi ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak, milletimiz darbe girişimini sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak başarısızlığa uğrattı ve destan yazdılar. Bizlerde Tarih yazan 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Programa; Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi İl Müdürü Mustafa Bal, AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı Harun Eskigün, MHP Pazarcık İlçe Başkanı Yusuf Şahin, CHP Pazarcık İlçe Başkanı Veysel Şevran, Kahramanmaraş İş-Kur il Müdür Yardımcısı Murat Ceyhan, Pazarcık Halk Eğitim Müdürü İrfan Gökceren, Ak Parti Pazarcık İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halit Karabudak, Pazarcık Askerlik Şube Başkanı Süleyman Çetin ve çok sayıda davetli katıldı.

Editör: Haber Merkezi