Elazığ’daki depremin ardından Türkiye tek yürek olurken, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan ve beraberinde MHP Genel Merkez Heyeti de vatandaşların durumunu ve bölgedeki sorunları tespit etmek üzere deprem bölgesine gittiler.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla, incelemelerde bulunmak ve bölge halkının yaşadığı sıkıntıları paylaşmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, MYK üyesi Ömer Ekici, MYK üyesi Sedat Yaşar, Bingöl İl Başkanı Nurettin Varol, Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver’den oluşan bir heyet görevlendirildi.

Bölgede incelemelerde bulunan MHP Heyeti, hastanede yaralı depremzedeleri de ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Aycan; “Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize şifalar diliyor, bölge insanımıza ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim her türlü afet, felaket ve musibetten Türk milletini ve Türkiye’yi korusun diyorum. Yaraları hep birlikte saracağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi