Onikişubat’ın Gedemen Mahallesi’nde başlatılan bulvar çalışmasını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Asfalt çalışmalarımızı şehir merkezimizde yoğunlaştırdık. Burada da yeni bir bulvar açıyoruz. 2022 yılında 300 bin ton kapasiteye çıkaracağımız yeni asfalt plentimizle, yollarımızın standardı daha da yükselecek” dedi.

Toplamda 15 metre genişliğe çıkarılan 4 şeritli yeni bulvardaki asfalt çalışmalarına ilişkin açıklamada bulunan Başkan Güngör, “Yazın ağırlıklı olarak kırsal alanında başladığımız yol asfalt çalışmalarımızı, kış aylarıyla birlikte ilçe merkezlerimizde yoğunlaştırdık. İlçe merkezlerimizdeki açılması gereken bulvarları, asfaltlanması gereken arterleri tamamlıyoruz. Bu yıl kırsalda önemli ulaşım yatırımları gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıl da ulaşım ihtiyacının tamamını halletmiş olacağız. Gedemen Mahallesi’ndeki bulvar çalışması özellikle şehrimizin üst bölgelerine ulaşımını kolaylaştıracak. İnşallah birkaç gün içinde yeni bulvarımızı hemşerilerimizin hizmetine açmış olacağız” diye konuştu.

YENİ ASFALT PLENTİ MÜJDESİ

Başkan Güngör açıklamasının devamında yeni bir yatırıma ilişkin müjdeyi verdi: “Burada şu müjdeyi de vermek isterim; 120 bin ton kapasiteli asfalt plentimizi yeniliyoruz. Bunu 300 bin tona çıkarıyoruz. Bu üretim hacmiyle Büyükşehir Belediye’miz kendi imkânlarıyla sıcak asfalt hizmeti sunacak ve artık sorunumuz kalmayacak. Ben tekrar hemşerilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Her bir sokağımızı, her bir mahallemizi standartlara uygun yolla, asfaltla buluşturmaya devam edeceğiz diyorum.”

Editör: Haber Merkezi