Başkan Mahçiçek, seçimlerde büyük başarı gösteren AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya geldi. Yüzde 65 olan oy oranını 2 seçim sonunda yüzde 80’e yükselterek önemli bir zafere imza atan teşkilat mensuplarını kutlayan Mahçiçek, “Bu başarı hepinizin” diye konuştu.

Teşkilatlar olarak 1,5 sene içerisinde 4 önemli seçim yaşadıklarını ve 7 Haziran seçimlerinin ise kendileri için dönüm noktası olduğunu anımsatan Mahçiçek, 7 Haziran’dan gerekli tecrübelerin edinilerek, 1 Kasım’da yeniden milletin teveccühüne ulaşıldığını kaydetti.

“Bir taraftan biz, bir taraftan da milletimiz muhasebe yapma imkanı buldu” diyen Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Bir taraftan parti olarak biz muhasebe yaptık. Nerede ne eksiğimiz var, hangi politikalarımızda belirsizlikler var, neler yapmamız gerektiği noktasında muhasebe yapma imkanımız oldu. Bir taraftan da halkımız bir muhasebe yaptı. Onlar da 7 Haziran’dan sonra ülkenin nasıl bir sürecin içine sürüklendiğini gördüler. Çünkü hep beraber gördük ki bu ülke hem içerden hem de dışardan kuşatılmış. Bu ülkede seçimle gelen kadrolar, geçmiş dönemlerde olduğu gibi diskalifiye edilmek istendi. Bir başka ifade ile bir koalisyon algısı oluşturularak bu ülkenin koalisyona mahkum olduğu izlenimi verilmek isteniyordu. Ki o koalisyona ortak ederek AK Parti’yi ortadan kaldıracaklardı. Tabi ki burada hedef olarak da bu Erdemliler Hareketinin kurucusu Sayın Cumhurbaşkanımız hedef alınmıştı. Çünkü en temel direk oydu. O direği yıktığın zaman etrafını yıkmak daha kolaydı. İşte böyle bir atmosferi milletimiz teneffüs etti ve 1 Kasım’da Allaha şükür muazzam bir diriliş gösterdi. Bütün tahminleri yerle bir ederek, bütün araştırma şirketlerinin o önceden belirlenmiş tablolarını yerle bir ederek yeniden bir diriliş hareketi başlattı. Gerçekten bu muazzam bir dirilişti.”



“MİLLET TÜM HESAPLARI ALT ÜST ETTİ”
Türkiye’yi kuşatmaya çalışan şer odaklarının tüm hesaplarının millet tarafından alt üst edildiğini dile getiren Mahçiçek, “Hemen ertesi gün gördünüz bize karşı algı oluşturmada, husumet göstermede en önde olanlar ertesi gün ‘AK Parti’nin zaferi’ diye yazdılar. Bunu sağlayan bu milletin dirayetiydi inancıydı. İşte böyle bir tablonun oluşmasında bizim çalışma arkadaşlarımız yani sizler gerçekten büyük bir gayret gösterdiniz. Büyük bir misyonu yerine getirdiniz. Gece gündüz demeden bu milli dirilişimizin, Cumhurbaşkanımızın deyimiyle yerli ve milli dirilişimizin oluşmasında çok önemli katkılar sağladınız. Allah hepinizden razı olsun. Bize yakışan da buydu” ifadelerini kullandı.

“BU ÜLKEYİ DURDURMAYA ÇALIŞAN HİÇ BİR GÜÇ MİLLETİMİZİN ÖNÜNDE DURAMAYACAK”
1 Kasım seçimlerinden çıkan tabloyla birlikte, artık Türkiye’nin önünde hiçbir gücün duramayacağını dile getiren Mahçiçek, sözlerini şöyle tamamladı:



“Bu dirilişin öncüleri olmak her kula nasip olmaz emin olun ki. Bunu cenabı hak sizlere nasip etti. Bununla ne kadar övünsek az emin olun ki. Bunların başardık Allaha şükür. Milletimiz başardı. Artık bu ülkenin önünde kimse duramaz. Artık millet hareketi başladı. Bu yerli ve milli hareketin önünde duracak başka bir güç yok. Biz de hep bunu istemedik mi? Demedik mi ki, ‘bu ülkeyi, bu ülkenin seçtiği insanlar yönetecek.’ dedik. Onu da bu millet yerine getirdi. Allah için hepinizden razıyız. Bu gönül yoldaşlığında sizlerle beraber olmak bizler için mutlulukların en güzelli. Böyle çalışma arkadaşlarıyla birlikte olmak bizleri daha da motive ediyor. Başta ilçe başkanımız olmak üzere gerçekten herkes evini barkını unuttu, çocuklarının rızkını ekmeğini bir tarafa koydu, bu ülkenin yerli ve milli duruşuna öncülük etmeye çalıştı. Yani bunları anlatmak anlatabilmek kelime bulmak kolay değil. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.”



Mahçiçek, günün anısına AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Erdoğan ile yönetim kurulu üyelerine hediye takdim etti. Programa Onikişubat Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt, Havva Ece Saygaz ve belediye meclis üyeleri katıldı. 
Editör: Haber Merkezi