Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hali hazırda hizmet veren 15 kütüphanesinde görev yapan personeller de Kent Meydanı’na gelerek Demokrasi Nöbetine destek verdiler.

Gece saat 23.00’a kadar hizmet veren kütüphanelerde çalışan personeller, görevlerinin tamamlanmasının ardından kütüphaneleri kapattıkları gibi doğruca Kent Meydanı’na gelerek Demokrasi Nöbetine devam ediyorlar.

‘Bizler bu ülkenin gönüllü neferleriyiz” diye kütüphaneciler: “Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi başkanlığı Kütüphaneler Müdürlüğü’nde görev yapıyoruz. Gelecek nesillerin yetişmesi adına kütüphanelerimizi öğrencilerimizin hizmetine sunduk ve imkanlarımız dahilinde onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gece saat 23.00’e kadar açık olan kütüphanelerimizde görevimiz biter bitmez, doğruca Kent Meydanı’na inerek Müdürümüz Serdar Yakar’ın yanında yerimizi alarak demokrasi nöbetimize başlıyoruz. Bu ülke bizim, bu ülkenin sahipleri bizleriz. Bir avuç çapulcuya meydan bırakacak değiliz” diye konuşarak görüşlerini dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi