Ziraat Fakültesi Dekanlık Makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, “İdari görev değişikliklerinin farklı bakış açılarından faydalanarak daha iyiye, daha güzele erişmeye vesile olacağını düşünüyorum. Ziraat Fakültemizde çok değerli akademisyenlerimiz var, geçmişte Rektörlük ve Dekanlık gibi üst düzey görevlerde de bulunmuş tecrübeli hocalarımız var. Tüm bu tecrübe havuzundan da yararlanarak Ziraat Fakültemizde daha etkili öğretim, uygulama, araştırma ve toplumsal sorumluluklarımızı gerçekleştirebileceğiz. Üniversitemiz ve fakültemizin bugünlere gelmesinde katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Görev süresi boyunca Ziraat Fakültesine yaptığı katkılardan dolayı Prof. Dr. Cafer Gençoğlan’a teşekkür eden Rektör Can, dekanlık vazifesine atanan Prof. Dr. Galip Bakır’a da yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof Dr. Kadir Saltalı’nın da hazır bulunduğu devir-teslim töreninde Dekan Prof. Dr. Galip Bakır, kendisini bu göreve layık gören Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a şükranlarını ifade ederken Ziraat Fakültesini daha ileri noktalara taşımak için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi