Kahramanmaraş’ın kahvaltı merkezi  sloganıyla açılan köy pazarı, 4. Şubesinide Tekerek  yolunda açtı. Doğal ürün çeşidiyle Kahramanmaraş’a yeni bir soluk getiren köy pazarı, Halk tarafından büyük ilgi gördü.

Açıldığı günden beri  gerek Kahramanmaraş’ın yöresel ürünleri olsun gerekse ülkemizin çeşitli illerinden gelen yöreye özgü yiyeceklerinin satıldığı köy pazarında tüm yiyeceklerin günlük ve taze olması halk tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Böylece  Köy pazarı ile birlikte, her zaman gidemedikleri yerlerin yöresel kahvaltılıkları Kahramanmaraşlıların ayağına geldi. Köy pazarı İşletme sahibi Erol Demirci, “ Bizler köy pazarı olarak Kahramanmaraş’ın kahvaltı merkezi sloganıyla bu yola koyulduk. 

Elimizden geldiği kadar en taze, en doğal ürünleri müşterilerimize sunma çabasındayız.  Yoğun bir ilgi ve istek üzerine Tekerek’te 4. Şubemizide açarak hizmet yelpazemizi artırmaya çalışıyoruz. İnşallah bununda sayısını artırarak şehrimizin farklı bölgelerinde de Kahramanmaraş halkına hizmet etmek istiyoruz. Köy pazarında kahvaltı adına ne ararsanız bulunmaktadır. Türkiyenin dört bir yanından iletişime geçtiğimiz ürün tedarikçilerimizle tamamen seçici, işini en güzel yapan kişilerle temasa geçerek,en  taze ve lezzetli ürünleri tezgahımıza koyma çabasındayız. En önem verdiğimiz konu hijyendir. Ürünlerimiz özenle korunmakta ve çalışanlarımızın kontrolü dahilinde temizlik kuralları ihlal edilmeksizin müşteriye sunulmaktadır. Ürünlerimiz köyden geliyor, mahsülü birinci elden alarak araya aracı koymadan müşterimize veriyoruz. Böylece ürünlerimizin taze, günlük ve üreticiden sofraya ulaşmasını sağlayan herkesi memnun eden sağlıklı bir güven zinciri oluşturuyoruz. Yani kısacası köy pazarında herkesaradağı her şeyi buluyor ve buradan mutlu ayrılıyor” dedi.  Oldukça zengin kahvaltı ürünlerine sahip olan köy pazarında zaman zaman ürünlerde kampanyalar yapılıyor. Köy pazarında, zengin baharat çeşitleri, süt ve süt ürünleri, helvalar, bal çeşitleri, yöresel ürünler, kurular, ev yapımı yiyecekler, şifalı bitkiler, hayvansal ürünler kısacası kahvaltı adına her şeye günlük taze olarak ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi