Gaziantep'te merkez Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi'ndeki bir ilkokulun bahçesinde organize edilen kına gecesine canlı bomba saldırı düzenlendiği ve saldırı da 51 vatandaşın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü içinde öğrendiğini belirten Zabun şöyle konuştu:

“Gaziantep'in Şahinbey İlçesi Akdere Mahallesinde yaşanan terör olayı herkesi olduğu gibi Kahramanmaraş iş dünyasını da derinden yaralamıştır. Türkiye’mizin nezih şehirlerinden birisi olan ve gelişmiş ekonomisi ve yoğun nüfusu ile ülkemizin en büyük illeri arasında önemli bir yere sahip komşumuz Gaziantep halkının böylesine insanlık dışı bir saldırıya maruz kalması ayrı bir üzüntü kaynağı olmaktadır.  İçeride ve dışarıda birçok zorlu gündem başlıkları her dönem olduğu gibi bu dönemde de ülkemizi rahatsız etmeye devam etmekte, başta FETÖ ve PKK terörü olmak üzere hain yapılanmalar, maşa örgütler ülkemizin huzurunu bozmaktadır. Huzur ve refah ortamının tesis edilmesinde en önemli aktörler arasında yine Türk iş dünyası bulunmaktadır. Bizlerin atacağı her yeni adım ülkemizi güçlü ekonomi ve ileri demokrasi ile ideallerine bir adım daha yaklaştıracaktır.  

Ülkemize ve Gaziantep halkına başsağlığı, hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifa temenni ediyorum” 
Editör: Haber Merkezi