Aynı zamanda da kentin sanayi ve iş dünyasında en etkin sivil toplum kuruluşu olan ve bu görevi 2 dönemdir başarı ile yürüten KASİAD Başkanı Ali Arpasatan’ın yardımcısı olan Mikail Utlu, 26 Mart tarihinde, KASİAD binasında yapılacak genel kurulda, KASİAD’ın yeni patronu olarak sanayi ve iş dünyasına hizmet edecek.

Düzgün kişiliği, sağlam karakteri ve sanayi ve iş dünyasına olan katkıları ile herkesin takdirini kazanan, sporcu ve renkli kişiliği ile de tanınan KASİAD yönetim kurulu üyesi Utlu’nun KASİAD Başkanı olması, sanayi ve iş dünyasında olumlu karşılandı.

MİKAİL UTLU KİMDİR?

1975 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladıktan sonra Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Askerlik hizmetini Bingöl Jandarma Komanda Taburunda Tabib Teğmen olarak tamamladı. On yıl sağlık bakanlığına bağlı hastanelerde acil hekimi olarak çalıştıktan sonra istifa ederek Martı Ev Gereçleri Ltd Şti de yönetici olarak çalışmaya başladı. Halen aynı şirkette yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi