Pandemi sürecinin ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Vokal Sanat Atölyesi ortaklaşa düzenledikleri ‘Gençlik Buluşması’nda öğrencilerin performansları göz doldurdu.

Yedi Güzel Adam Edebiyat müzesinde gerçekleştirilen gecede öğrenciler Vokal Sanat Atölyesi’nde tarafından verilen eğitimlerle enstrümanlardaki becerilerini yansıtarak hem sertifika aldı hem de kendilerini izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Fotoğrafçılıktan ebru sanatına, ney kursundan ahşap boyamaya, resimden müziğe kadar tüm sanatsal faaliyetlerde hizmet veren Vokal Sanat Atöyesi’nin öğrencilerinin verdiği konserler vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Keman Öğretmeni Figen Kozanoğlu, “Vokal Sanat Atölyesi daha önceden hazırladığı öğrencileri performans gecesidir. Vokal Sanat Atölyesi eğitim gören öğrenciler bir yıllık eğitimin ardından performanslarını sergilediler. Burada keman, piyano, gitar, yan flüt, bateri gibi enstrümanlarla eğitim alan öğrencilerimiz becerilerini ortaya koydu. Vokal Sanat Atölyesi olarak sanata ve eğitime devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi