Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel; Kahramanmaraşlı hemşerilerimize sesleniyorum; bütün sıkıntılarınızı ,dertlerinizi getirin bize. İnanın bana yetkili organlara iletiyoruz onlar çözsünler diye de uğraşıyoruz. Çözemezlerse de biz geliyoruz. İyi Parti geliyor. Hazır olun iktidar oluyoruz. ‘’ dedi.

Ahmet Çabukel; ‘’Vatandaşımız Velinimettir’’

İyi Parti’nin kuruluşuna bakmamız lazım. Amacımız hedefimiz her zaman için şuydu, siyasetin yanlış bilinen yönlerini insanlara aktarabilmek ve mevcut siyasetin ülkeye bir şey katamayacağını gördüğümüz için hep beraber yola çıktık. İyi Parti vatana millete faydalı olabilmek için, unutulan seçmenlerimizin kıymet görebilmesi , bu vatandaşlarımızın tekrar hizmet görebilmesi için kurulan bir siyasi parti. Bir çok kaos ortamlarından geçtik. İnanılmaz zorluklar çektik. Buna rağmen ilk seçimde vatandaşımız inanılmaz bir teveccüh gösterdi ve inanılmaz bir destek gördük. Bütün tehditlere ve korkutmalara rağmen çok şükür meclise girmeyi başardık. İyi Parti’nin kurulmasından bu yana inanılmaz zor yerleri almayı başardık. İyi Parti’nin akıllı seçmeninin teveccühüyle oldu. Biz de o seçmene layık olmaya çalışıyoruz. Onlar bize güveniyor ve biz de onların güvenini boşa çıkarmamak için görevde olduğum 3 yıl sürecinden beri inanılmaz çalışıyoruz.

Kahramanmaraş Yerel Yönetimden Üvey Evlat Muamelesi Görüyor!

Kahramanmaraş uzun süreden beri üvey evlat muamelesi görüyor. Seçmenden bu kadar oy almasına rağmen insanlarımız iktidardan gereken desteği, yatırımı ve yardımı alamadı. Biz kurulduğumuz günden bu yana belediye meclis üyelerimizle, ilçe başkanlarımızla çok kıymetli bir destek veriyoruz. Hem yerel yönetimlere hem vatandaşımıza. Vatandaşı duymayan yerel yönetimlere vatandaşın derdini götürüyoruz ve yapılması için de destek verdiğimizi söylüyoruz. Bizim amacımız Kahramanmaraş’a hizmet etmek. Biz hizmet aşkı ile yanıp tutuşuyoruz. Bütün hemşehrilerimize soruyorum; gözünüzü kapatın ve İyi Parti kurulmasaydı bugün nasıl bir siyaset olurdu? Nasıl bir yönetimle karşı karşıyaydınız? Bizim gündemimizle maalesef iktidarın gündemi çok farklı. Onlar vatandaşı tamamen dışlamış durumda ve başka bir dünyadalar. İyi Parti’yle beraber yapıcı bir politika, seçmenin velinimet olmaya başladığı bir politika gündeme gelmeye başladı. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in 20 Ocak 2020 tarihinden itibaren sokaklara çıkması, esnafı gezmesiyle vatandaşımız velinimet olmaya başladı. Bu kadar çalışan bir genel başkanımızın gölgesinde, çalışamamak berbat bir şey olurdu. Biz de ona layık olmaya çalışıyoruz. Buradan Kahramanmaraş’lı hemşehrilerimize sesleniyorum; bütün sıkıntılarınızı ,dertlerinizi getirin bize. İnanın bana yetkili organlara iletiyoruz onlar çözsünler diye de uğraşıyoruz. Çözemezlerse de biz geliyoruz. İyi Parti geliyor. Hazır olun iktidar oluyoruz.

Editör: Haber Merkezi