Milli iradeye darbe vurmak isteyen, paralel yapı mensupları üzerinde asker kıyafetli terör örgütü üyelerinin yaptığı darbe girişimi şiddetle kınayan Gemciler Güven Metal A.Ş. yönetim Kurulu Başkanı Osman Gemci: “ Biz devletimizin yanındayız” dedi.

Darbe ve iç çatışmanın en ağır faturasını Kahramanmaraş’ın ödediğini ifade eden Osman Gemci: “ Bakın Kahramanmaraş Maraş olayları 1980 darbesinin en ağır faturasını biz şehir olarak ödedi, bugün halen o günlerin izini silemedik. Birçok vatandaşımız o olaylarda şehit oldu vatanı için öldü. Maraşlı darbeyi iyi bilir! Allah bir daha bize darbe göstermesin diyorum. FETO’nün kanlı darbe girişimi çok şükür başarısız oldu.

Darbe demek ülkenin 50 yıl geriye gitmesi demektir. Allah ülkemizi korudu. Bunun en iyi bilenler ise 1980 darbesini yaşayanlar iyi bilir. Biz o günleri yaşadık. O günlerin acısı halen içimizde. Bu sebeple 161 şehidimize Allah tan rahmet, 1440 yarlılarımıza acil şifa diliyorum” dedi.  

Gemci: “Allah bize bir daha darbe göstermesin, darbe demek ülkemizin 50 yıl geriye gitmesi demektir. Bu sebeple Allah ülkemizi korudu. Çok büyük bir badire atlattık, ülkemiz uçurumun kenarından döndü. Biz devletimizin yanındayız.

Sonunda ölüm olsa da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi halkımız kefenini boynuna geçirerek o tankları durdurdu. Kahraman 78 milyon büyük bir zafer kazandı” diye konuştu.

Dua ve Gözyaşı

Olayın duyulması ile birlikte dua ettik, mazlumların göz yaşları ile duası ile ülkemiz uçurumun kıyısından döndüğünü ifade eden Gemci: “ Biz devletimizin yanındayız, üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.. Allah ülkemizi korudu, bugün birlik zamanı ülkemize sahip çıkma zamanı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emirlerine uyarak, sokaklara çıkarak Demokrasi nöbetine devam ediyoruz.” dedi.

“Devletimizin yanındayız. Milli iradenin yanındayız, üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız, Allah ülkemizi korusun” diyen Osman Gemci: “ Ülkemize geçmiş olsun, Allah bir daha böyle bir gün bizlere göstermesin” dedi. 

Editör: Haber Merkezi