Partinin etkin teşkilatlarından olan Gelecek Partisi Kahramanmaraş Onikişubat İlçe teşkilatı, siyasi çalışmaları kapsamında düğünlere katılıyor, cenazelere-taziyelere iştirak ediyor, hasta ziyaretleri ile insanlara dokundukları gibi, esnaf ziyaretleri ile de vatandaşın dertlerini dinliyor.

Bu bağlamda, Gelecek Partisi Kahramanmaraş il kurucu başkanı Av. Arif Gedemenli ve Onikişubat İlçe Başkanı Cengiz Çiçek, yönetim kurulu üyeleri ile Kertmen Mahallesinde Tüfenkler ailesinin düğününe katıldılar.

GENÇLERE MUTLULUKLAR DİLİYORUZ

Tüfenk ailesinin mutluluklarına ortak olan, gelin ve damada mutluluklar dileyen, ayrıca Bölge halkı ve muhtarlarla sohbet eden, onların sorunlarını dinleyen İlçe Başkanı Cengiz Çiçek, iktidarın yıprandığını, muhtemel bir erken seçimde iktidarların kendilerine geçeceğini söyledi.

Muhtarların sorun yumakları ile uğraştıklarını, yerel yönetimlerin dertlerine deva olamadıklarının da altını çizen Başkan Çiçek, esnafın zor durumda olmasının, kötü giden ekonominin, iktidarın mental yorgunluk yüklendiğini, ortağı ile 83 milyonu temsil etmekten uzaklaştığını, insanların yaşam kalitesinin düşmesinin erken seçim için önemli etken olduklarını da sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi