Din Görevlileri Ve Gönüllüleri Derneği ve Din Bir Sen İl başkanlığında yapılan toplantının açıklamasında Başkan Şevket Bozdoğan, "Geçtiğimiz Pazar günü akşam saatlerinde Ankara Güvenpark- Kızılay bölgesinde masum insanları hedef alan terör saldırısını şiddetle kınadığını belirtti. Başkan Bozdoğan Menfur saldırıyı gerçekleştirenleri lanetlediğini de kaydederek, “Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine, yakınlarına, milletimize sabır ve metanet diliyoruz. Millet olarak başımız sağ olsun".

Başkan Şevket Bozdoğan konuşmasında; “Bu hain saldırıyı planlayanların yakalanıp bir an önce cezalandırılmaları acımızı biraz olsun hafifletecektir. Terör hiçbir şekilde hafife alınamaz ve masum bir yanı yoktur. Terörün masum insanlara yönelik hain saldırılarını asla kabul edemeyiz. Millet olarak lanetliyoruz. Güzel ülkemizin toprakları üzerinde hain planlar yapılıyor, çeşitli oyunlar oynanıyor. Bunları görüyoruz. Dünyanın da bu oyunları görmesini istiyoruz. Canı yanan bizleriz. Ülkemizin üzerinden, hiç kimse kendi ülkesinin çıkarları için Bizans oyunlarına başvurmasın. Terörden çok çeken bir millet olarak, bu vicdansızların bir gün adalet önünde hesap vereceğine inanıyoruz.”

Din Görevlileri Derneği Başkanı Şevket Bozdoğan yapılan saldırılarda güzel Ülkemizin geleceği hedef alındığının altını çizdi, herkesimin Ülkenin bütünlüğüne sahip çıkmasını ve bu kalleşçe saldırıyı tüm kesimlerin kınaması gerektiğini vurguladı. Bozdoğan; “Terör son çırpınışlarını oynuyor. Türkiye’nin hem bölgesel hem dünya devletleri üzerindeki etkilerini yok etmeye çalışan terör örgütlerinin asıl amacının, Türkiye’yi acziyet içinde göstermeye çalışmaktır. Birlik ve beraberliğimizi hedef alan teröre karşı millet olarak dik durmalı ve sakin olmalıyız. Terörü ülkemize karşı kullananlarda iyi bilsin ki, bu hain saldırı millet olarak bizleri birbirimize kenetlemiştir. Bizleri yıldıramayacaklar. Terörün masum vatandaşları hedef alarak ülkemizin huzurunu bozmaya çalıştığını gözlemliyoruz. Bu hainlerin amacı halkta korku ve panik oluşturmak, devlete olan güveni zedelemektir. Terörü lanetliyoruz. Ülkemiz tarafından bu hainlere gereken dersin verileceğine inanıyoruz. İnsanlıktan nasibini almamış bu hainler akıttıkları kanda boğulacaklardır. Terörle mücadelede Hükümetimizin yanındayız.”dedi.

Başkan Bozdoğan; “Bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, hastanelerde tedavi altına alınan yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Allah'ım devletimize zeval vermesin. Milletimizin başı sağ olsun.”

Editör: Haber Merkezi