Yangının biran önce söndürülmesini istedi…

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Andırın ilçesi Elmadağ’ı zirvesinde Ramazan Bayramı arifesinde çıkanorman yangınının aradan geçen bunca zamana rağmen halen söndürülemediğine işaret ederek, “isyan” etti.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, orman yangınları nedeniyle Kahramanmaraş’ın zor günler yaşadığını belirtti. Ahır Dağı Kazma Bağlarında daha önce çıkan ve söndürme konusunda büyük sıkıntı yaşanan orman yangınının ardından şimdi de Andırın ilçesi Elmadağ zirvesinde Ramazan Bayramı arifesinde orman yangını meydana geldiğini hatırlatan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, yangının 12 gündür devam ettiğini ve hükümet tarafından bir türlü söndürülemediğini vurguladı.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, söndürme çalışmalarına katılan civar köylerde yaşayan vatandaşların ve Kahramanmaraş halkının endişe içinde yangının söndürülmesini beklediğine dikkat çekti. Hükümet yetkililerinden her türlü imkânları seferber ederek orman yangınının söndürülmesini isteyen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, söndürme konusunda yaşanan aksaklıkların giderilmesi gerektiğini bildirdi.

Söndürme çalışmaların ağır-aksak ilerlemesi nedeniyle Kahramanmaraş’ın orman varlıklarının her geçen gün biraz daha azaldığına da değinen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, yangın konusunda yaşananların orman köylüsüne ve Kahramanmaraş’a büyük zarar verdiğini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi