İçişleri komisyon başkanı 'Güvenç' ilçedeki vatandaşları ve esnafları ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Halk Oylaması süreciyle ilgili bilgi verdiler. Sonrasında ise Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti ilçe Mehmet ali Şen ve parti teşkilatı ile birlikte,  Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karaca ve Yönetimi,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Derviş Türk ve Yönetimini, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Muhtar Deniz ve Yönetimini ziyaret ettiler.



16 Nisan Ülkenin geleceğine yön verecek olan bir seçim olduğunu belirten Başkan Güven konuşmasında; İnşallah koalisyon derdinden çift başlı yönetimlerden bu millet kurtulacak. Daha güçlü daha büyük bir Türkiye için yeni bir yönetim anlayışına geçeceğiz. İlçe Başkanlarımızla, Belediye Başkanlarımızla hep beraber hazırız. Türkoğlu'nda da büyük bir teveccüh ve destek görüyoruz. 

'AVRUPA'NIN KENDİLERİ YAKIŞMADI'
Başkan Güveç konuşmasında şu sözlerle devam etti. Avrupa'nın ve Avrupa birliğinin Referandumdaki tavırları asla yakışmamıştır. Yıllardır bu ülkeye demokrasi dersi insan hakları dersi vermeye kalkanların özgürlük anlayışlarının demokrasi anlayışlarının ne olduğu çok açık bir şekilde görülmüştür. Türkiye Cumhuriyetinin seçilmiş iktidarının bakanlarına vermemiştir salonlarında konuşma izni vermemiştir Avrupa birliği.  Kendini belli etmiştir Avrupa birliği. Biz bunlara pabuç bırakmayız. Biz bunlara boyun eğmeyiz. Tüm vatandaşlarımız bu dayatmalara, bu faşist uygulamalara geçit vermeyecektir. Boyun Eğmeyecektir.



Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise konuşmasında; Hükumetimiz 15-16 yıldır karnesi pekiyilerle dolu. Değerli Vekilimiz gerekli katkıyı ilçemiz için sağlamaktalar. Gerek Devlet yatırımları gerek Büyükşehir ve Türkoğlu Belediyemizin yatırımlarıyla şuan da ilçemizde güzel bir başarı var. 



Daha önce oylarımızı  arttırmıştık bunda daha da arttırım 16 Nisan da şahlandırarak daha da ileriye götüreceğiz. Ülkemizi zor günlerinde olduğu gibi tüm dünyanın ülkmizdeki birlik ve beraberliği  kıskandığı bugünlerde de canla başla çalışıp ilçemizde Evet oylarına tavan yaptıracağız,diyerek konuştu.

Program ilçedeki ev ve taziye ziyaretleri ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi