Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, dün Akşam Ankara'da vatandaşlara yönelik terörist saldırıya sert tepki göstererek sağduyu çağrısı yaptı. Bozdağ , “Alçakça saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Bu alçakça saldırıyı düzenleyen ve arkasındaki güçlere en iyi cevabı milletimiz birlik ve beraberlik içinde verecektir” dedi.

Ankara’da yaşanan bombalı saldırı ile ilgili mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Türk Milletini hedef alan bu menfur terör saldırısının arkasındaki güçlerin asla amaçlarına ulaşamayacaklarını vurgulayarak, Türkiye’nin terör örgütlerine karşı verdiği mücadelenin kararlılıkla devam edeceğine olan inancını dile getirdi.

Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu ve bu saldırıların üstesinden geleceğini ifade eden Bozdağ, "Ülkemizin huzur ve refah ortamına kavuşması için tüm gücüyle mücadele eden güvenlik güçlerimize ve Vatandaşlarımıza yönelik bu elim terör saldırılarının üzüntüsünü yaşıyoruz. Ülkemizi, aziz milletimizi ve demokrasimizi hedef alan bu menfur saldırıları gerçekleştirenler ve azmettirenler en şiddetli şekilde cezalandırılacaktır. Devletimiz ve Hükümetimiz terör örgütlerine karşı verdiğimiz haklı mücadelede asla geri adım atmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen terör eylemlerinin katliam olduğuna vurgu yapan Bozdağ, mesajında şunları söyledi: "Bu bir katliamdır, bu eylemi yapanların dini milleti olmaz, terör her yerde terördür. Türkiye’nin, dolayısıyla 2023’ü hedefleyen Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu hedeflerin önünü kesmeye çalışanlar ve terörün yanında yer alanlar emellerine ulaşamayacaktır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Aynı saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyorum."

Editör: Haber Merkezi