Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, düzenlediği basın toplatışı ile belediyedeki yolsuzluk iddialarına 2. Kez cevap verdi.

Başkan Mahçiçek, yaptığı açıklamasında, hiç kimse fitnecilik yaparak bizi basamak olarak kullanmasın, hizmetlerimizi engellemeye çalışmasın. Yolsuzluk varsa ispatlasınlar, azdan az çoktan çok gider. Hodri meydan!” diyerek set konuştu.

Başkan Mahçiçek, konuşmasına Barış Pınarı Harekâtına tam destek verdiklerini belirterek başladı ve "Biz Barış Pınarı Harekatı'nı milletimizin ve devletimizin bekası olarak görüyoruz" dedi.

ALNIMIZ AK BAŞIMIZ DİK

Onikişubat Belediyesinin anlının akbaşının dik olduğunu ifade eden Başkan Mahçiçek, “2014'ten 2019'a kadar İçişleri Bakanlığımızın müfettişleri bizim belediyemizde yapılan işleri denetlemiş. Yani yapılan işlerin hepsi denetimden geçmiş. Şimdi böyle rekorlar kırarak hizmet etmeye çalışan bir belediyeye çamur atmaya çalışacaksınız. Diyeceksiniz ki, ''Onikişubat Belediyesi'nde yolsuzluk varmış', ''Nerede varmış?'' Onikişubat Belediyesi'nin Elektronik Kamu İhale alımlarındaki bilgiler, alacaksınız, onlara başka hüviyet vereceksiniz, sonra diyeceksiniz ki Onikişubat Belediyesi'nde yanlışlık oluyor diyeceksiniz. Bize soracaksınız. Soracaksınız doğrusunu söyleyeceğiz size. Ama bizim üstümüze basarak bir yere gitmeye kimsenin çalışmaması lazım. Azdan az gider çoktan da çok gider. Bizim alnımız açık, her şeyimiz açık. Bize iftira atanların hepsinin kendilerine havale ediyorum. Onikişubat Belediyesi açık, hodri meydan, varsa bir şey gelsinler konuşalım. Ama artık bizim motivasyonumuzu bozmayın Allah'tan korkun” İfadelerini Kullandı.

Kişisel olarak bugüne kadar hiç kimseyle uğraşmadıklarını belirten Mahçiçek, ‘’Hep hizmet etmeye ve memleketi daha iyi noktalara taşımaya gayret ettik. Bir dünya projesi getireceksiniz, bunu yok etmeye çalışacaksınız böyle bir şey olmaz günahtır. Eğer bir siyaset yapıyorsanız memleketin menfaati için yapacaksınız. Memleketin menfaatinde bir araya geleceksin. Memleketi dünya markası yapacak bir projeyi yok etmek için gayret etmeyeceksiniz. Biz bunlardan korkmayız. Bugüne kadar korkmadık. Hukuki yollarla hakkımızı ararız, arayacağız da. Ama bizim üstümüze basarak kimse kendine bir paye çıkartmasın. Bir fitne bizim üzerimizden işletilmesin. Buna müsaade etmeyeceğiz çünkü. Artık sabrın sonundayız. Yeter dedik. Hukuki işlemlerimiz başladı. Fitnecilerie fırsat vermeyeceğiz” dedi.

DÜNYA PROJESİNİ KİMSE ENGELLEYEMEYECEK

Bu şehirde kim ne yapıyorsa önü kesilmeye çalışıyor. Ülke Terörle mücadele ederken fitnecilerin uğraştığı ortalığı karıştırmaya çalıştığı ortada. Belediyenin Ekap sistemi var bakın ortaya Usulsüzlük varsa o zaman gelin hesap sorun, fitneyle karşıma gelmeyin. Onikişubat Belediyesinin anlı ak, başı diktir. Bu belediyenin bütün hesapları ortada. Bu EXPO'yu yok ederseniz siz ne kazanacaksınız. Bu EXPO ile Kahramanmaraş'a 2 milyon insan gelecek. Bu Kahramanmaraş bir dünya kenti olacak. Dünya kenti olduğunu dünyaya gösterecek. Siz bu projeyi kötüleyerek ya da bir takım kulplar takarak nereye gideceksiniz. Bu nedenle Siyasetçiler, milletvekilleri bir olmalı. Yürüyen atın başını vurulmaz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi