Başkan Mahçiçek, 16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumu için Ahmet Bayazıt İlkokulu’na gelerek 2041 numaralı sandıkta oy verdi. Eşi Ayten Mahçiçek ile birlikte oyunu kullanan Başkan Mahçiçek, sandıkları dolaşıp, görevliler ve vatandaşlarla sohbet etti.



Demokrasi tarihimizin en önemli seçimlerinden biri için millet olarak sandık başına gittiğimizi ifade eden Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Referandum sonuçlarının ülkemiz ve milletimizi; daha güçlü, daha aydınlık ve geleceğe güvenle bakan yarınlara taşımasını temenni ediyoruz. Tabi Çok partili sisteme geçtiğimiz günden bu güne kadar, yani 1946’dan bu yana yapılan seçimlerden en önemlisi bu referandumdur diye düşünüyorum ben. Çünkü bu seçimden öte bir şey.



Çünkü İlk defa millet iradesinin tam olarak egemen olacağı bir sistem getirmeye gayret ediyoruz. İnşallah bu sistemin bugün sonucunu alırız ve bundan böyle, artık demokrasinin son halkasına erişmiş oluruz. Bu son halkası millet iradesinin tam olarak egemen olduğu, başka bir ifadeyle millet iradesiyle ülkenin yönetileceği inşallah bir atmosfer durum oluşur. Ülkemizin geleceği için böyle temenni ediyorum inşallah.”

Editör: Haber Merkezi