Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu Doluca Şehit Ali Can Ortaokulu öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde Başkan Hayrettin Güngör’ün yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, protokol üyeleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri de yer aldı. Mezuniyet töreninde Başkan Hayrettin Güngör ve protokol üyeleri, okulu dereceyle bitiren öğrencilere mezuniyet belgelerini takdim etti.

Geleceğe Daha Güvenli Şekilde Bakıyoruz

Mezuniyet töreninde konuşan Başkan Hayrettin Güngör, “Öncelikle kıymetli öğrencilerimizin mezuniyet törenine şahitlik etmekten duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Öğrencilerimiz gösterdikleri azim ve kararlıkla ortaokul eğitimlerini tamamlayarak mezun oluyorlar. İnşallah bu azim ve kararlılıkları kendilerini çok daha iyi noktalara getirecektir.  Gençlerimiz sayesinde geleceğe daha güvenli bir şekilde bakıyoruz. Tüm öğrencilerimizin yolları açık, başarıları daim olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Eğitim Hayatlarında Başarılar Diliyorum

Vali Ömer Faruk Coşkun, “Hamdolsun son yıllarda ülkemizde eğitim ve öğretimde yaşanan olumlu gelişmeler neticesinde eğitimimizdeki kalite bir hayli artmış durumda. Özellikle ülkemizde kız çocuklarımızı okula gönderme oranımızın artmasıyla birlikte eğitimdeki kalite, sosyal ve ekonomik hayat başta olmak üzere tüm toplum katmanlarına yansımıştır. Bu vesileyle, cinsiyet ayrımı yapmadan, çocuklarımızı okumaya ve öğrenmeye teşvik eden tüm ailelerimize devletimiz ve milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Mezun olan tüm öğrencilerimizi de canı gönülden tebrik ediyorum. Bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi