İçişleri Komisyon Başkanı K.Maraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve beraberindeki Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mahalleleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi ve vatandaşlardan 16 Nisan da yapılacak referandum öncesi desteklerini istedi.



Ziyarette konuşan İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ise ziyaretlerinden ve vatandaşların ilgisinden dolayı mutluluğunu ifade ederek; 

“ Avrupa’nın ve Avrupa birliğinin Referandumdaki tavırları asla yakışmamıştır. Yıllardır bu ülkeye demokrasi dersi insan hakları dersi vermeye kalkanların özgürlük anlayışlarının demokrasi anlayışlarının ne olduğu çok açık bir şekilde görülmüştür. Türkiye Cumhuriyetinin seçilmiş iktidarının bakanlarına vermemiştir salonlarında konuşma izni vermemiştir Avrupa birliği.  Kendini belli etmiştir Avrupa birliği. Biz bunlara pabuç bırakmayız. Biz bunlara boyun eğmeyiz. Tüm vatandaşlarımız bu dayatmalara, bu faşist uygulamalara geçit vermeyecektir. Boyun Eğmeyecektir diyerek Pazarcık’tan büyük bir teveccüh ve destek bekliyoruz” dedi.



Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; 16 Nisan’ın Türkiye’nin geleceği için bir dönüm noktası olduğunu belirterek, 
“Bu sistem çökmüştür. Ekonomik olarak ömrünü tamamlamıştır. Yeni sistemle birlikte ülkemiz daha çağdaş, daha yaşanılabilir, hayat seviyesi ve gelir seviyeleri daha yüksek olacak” dedi.



“HEDEFİMİZ YÜZDE 80”
“16 Nisan ülkemiz için çok önemli bir dönüşüm sağlayacak, sistem değişikliği sağlayacak. Türkiye’nin hem dünyada dik durmasını, ayakta durmasını bağımsız bir şekilde sağlayan önemli bir referandum seçimlerinden bir tanesi olacak. Vatandaşlarımız 16 Nisan konusun da çok duyarlı. Değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sevgileri sonsuz. Bizlerde bu vesile ile vatandaşlarımızla biraraya geldik. İnşallah bundan sonraki günlerde gece gündüz vatandaşlarımızı ziyaret ederek 16 Nisan’da bir daha dönüşü olmayan ve Türkiye’mizi büyük medeniyetlere taşıyan modern Türkiye’ye taşıyacağız. 



“16 NİSAN DA ALLAHIN İZNİ İLE PAZARCIK GELECEĞİ İÇİN ‘EVET’ DIYECEK”
Hiçbir ülkenin güdümünde olmadan sadece ayakları üzerinde durabilecek ve neticesinde koalisyonlara gerek kalmadan tek başına iktidarların geleceği için inşallah 2023’de 2071’de hedeflerimize de ulaşacağız. İlçemiz inşallah 16 Nisan da son sözünü söyleyecektir diyen Başkan Bozdağ, Ben bu vesile ile bugün bizimle beraber dolaşan İçişleri Komisyon Başkanımız Celalettin Güvenç’e, teşkilat mensubu arkadaşlarımıza ve Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ediyor ve bizleri dinleyen mahalle sakinlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi